Más is úgy van vele hogy eleve normális/szép arca van, de ha mosolyog, akkor ronda/nem annyira szép?
Figyelt kérdés
Én ezért takarom el állandóan az arcom, mert..áh:D2010. ápr. 1. 15:41
1/16 anonim válasza:
nekem fordítva van így. szebb vagyok ha mosolygok :D
/állítólag. bár aztmondják normálisan is o_o/
15/l
2/16 anonim válasza:
Ja, egy ideig én is ezt gondoltam magamról, de mostmár úgy vagyok vele, hogy szép az arcom akkor is ha mosolygok [mások véleménye is ugyanez, nem azért mondom h istenítsem magam :P]
4/16 anonim válasza:
én igy vagyok :/ csúnyák a fogaim. vagyis 1-2..kiáll :(
5/16 anonim válasza:
Magamra ismertem a soraidban. Szabálytalanok a fogaim, és emiatt csúnya a mosolyom. Remélhetőleg lesz majd annyi pénzem, hogy fogszabályzót tetessek magamnak.
20/L
6/16 A kérdező kommentje:
Nekem az van, hogy az egyik fogam "elvan ferdülve" és ilyen összenyomott arcom lesz, vékony szám, ráncos szemem.. nem olyan mint Kylie Minogue-é hogy tök szép leszek ha mosolygok:D de már beletörődtem, inkább diszkréten mosolygok. Köszönöm a válaszaitokat:)
2010. ápr. 1. 16:05
7/16 anonim válasza:
nekem sztem csak az áll jól ha "diszkréten " mosolygok :D.sztem nekem az sem áll jól ha mosolygás közben kilátszanak a fogaim és az se ha nem mosolygok.:S
8/16 anonim válasza:
én is iszonyú ronda vagyok ha mosolygok. pedig szép fogsorom van, szóval nem amiatt. nemtudom megmondani, mi miatt, de így van.
9/16 A kérdező kommentje:
azthittem már csak én vagyok egyedül így vele~ megnyugodtam:) mármint nem az hogy örülök neki, de.. nem tudom:D
2010. ápr. 1. 20:42
10/16 anonim válasza:
Szerintem ne takard el. Én a fogaim miatt úgy nézek ki, mint egy vámpír :D Kiáll a két szemfogam. És tudod mit ? Nem érdekel. Vidám ember vagyo, emiatt nem fogok nem mosolyogni :)
Még sosem szóltak meg miatt. Ne aggódj, biztos te is aranyos vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!