Szerintetek ez igénytelenség?
1.)sajnos baromi izzadós vagyok,így nagyságrendileg mindig foltos a pólóm,de soha nem vagyok büdös!
2.) Semmi sminket nem használok,ha pattanásom van,azt se kenegetem semmi fedéssel,max. ha nagy-piros-gyulladt
3.) nincs szedve a szemöldököm
Igazából szőke,és az íve is szép,csak hosszú,és a vége picit kusza.
Ez gáz??
14/L
Nem tehetsz róla hogy izzadós vagy, vannak a gyógyszertárban erre megfelelő szerek.
Smink nem kell 14 évesen.
csak akkor szedd a szemöldököd ha dzsungel és középen soha ne érjen össze. 22L
hát nem tudom. mutatsz az arcodról képet? hogy milyen az a pattanás, meg mennyire kusza a szemöldököd vége.
izzadásra meg annyit tudsz, hogy lemosakszol, meg használsz izzadásgátlót.
mert ha bepállik akkor büdös lesz, akkor is, ha te nem érzed.
Használok izzadásgátlót,de alapból sem vagyok az a büdös típus!
Ezen a szemöldököm még össszevissza is áll,ha végigsimítom a kezemmel,akkor egy fokkal jobb!
Most másik képet nem tudok,mert szép tiszta az arcom már egy hete :)
Az izzadásról nem tehetsz semmit, ha zavar akkor hordj lenge, ujjatlan vagy fekete/fehér pólókat, esetleg gyógyszertári izzadásgátlót. Bár engem mindigis nagyon zavart, amikor én voltam leizzadva, máson viszont teljesen elnézem, mert természetes.
14 évesen egyáltalán nem gáz, ha nem sminkelsz, később se egyébként.
Ha nagyon akarnék, találnék a szemöldöködön szednivalót, de felesleges nekimenned, kis finom szőke, nem durva eset.
ha nagyon izzadsz, akkor ne vegyél fel olyan pólókat, amiken meglátszik pl. a szürke pólókan már a legkisebb izzadságfolt is feltűnő, pláne nyáron...
szerintem nem baj ha nem sminkelsz, az egyik barátnőm sokáig nem sminkelte magát(most is csak szemceruzát használ) és sokkal szebb azoknál a lányoknál, akiken meg vakolat van :)
a szemöldöködre én is csak azt tudom ajánlani, hogy hajlakkal megtudod oldani, hogy ne legyen kusza, vagy amit még mostanában kezdtem el, hogy egy régi szempillaspirálom keféjével felfelé fésülöm a szemöldökömet, és amelyik szál nagyon hosszú, azt kisollóval levágom. pár perc alatt megvan, és sokkal rendezettebbnek tűnik tőle a szemöldököm :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!