Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az igényesség min múlik?

Az igényesség min múlik?

Figyelt kérdés
Sokszor nézem youtube-on a csajok videóit, szépségápolás témakörben, és ugyan úgy ápolják magukat, (nem arra gondolok, hogy ugyan azokkal a termékekkel) de vannak csajok akik még így is igénytelennek tűnnek, pedig látszik h foglalkoznak magukkal, vannak akik egy két mozzanat, és már olyanok mintha órákat állnának a tükör előtt szépítkezni. Szerintem ez nem feltétlen a szépségtől függ. Szép lányok is tűnnek igénytelennek. Szerintetek? (És nem kell egyből leordítani a fejem. ) Köszi :)

2014. márc. 30. 20:44
 1/4 anonim ***** válasza:

"Szép lányok is tűnnek igénytelennek."

NEKED. Egyéni, hogy kit tartunk ennek, vagy annak.

Az én szememben TE például totálisan igénytelen vagy (a fogalmazásodra).

Miért? Mert egyáltalán nem derül ki a szövegedből, hogy te miért látod az egyik lányt igényesnek, a másik lányt igénytelennek, de még arra se veszed a fáradtságot (magyarán igénytelen vagy), hogy példával illusztráld, azaz belinkeld a videót, hogy láthassuk, mire gondoltál!

Ne sértődj meg, hanem gondolkodj el ezen!

Ez is az igényesség része!

2014. márc. 30. 20:55
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem sértődöm meg, így vissza olvasva igazad van.

Őt nem tartom igénytelennek.

https://www.youtube.com/user/Macbarbie07/videos?flow=grid&vi..

De őt igen.

https://www.youtube.com/user/MonicasBeautyWorld

Pedig mind két lányt szépnek tartom, szimpatikusak, a videó alapján, úgyhogy nem ezen múlik.

2014. márc. 30. 21:03
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Értem hogy mire gondolsz a példa alapján, de nem tudnám megmondani én sem hogy mi a különbség. Én azt látom hogy a második csaj mindent megtett csak nem jól, illetve bizonyos esetekben túl sok rajta a smink. Ha ő magát szépnek látja így, akkor lehet hogy amerre ő él (más város, más barátok) ott ez a megszokott.
2014. márc. 30. 21:19
 4/4 anonim ***** válasza:

A magyar lányról nekem nem az a szó ugrik be először, hogy igénytelen.

Hanem, hogy kissé egyszerű, nem igazán megy neki a szereplés, és lehetetlen sminkjei vannak.

Számomra az igényes/igénytelen NEM csak a külsőt leíró tulajdonság, sokkal inkább belső. Nem kell hozzá tökéletes smink és ruha. Ha valaki nem tud viselkedni, udvariatlan, csúnyán beszél, akkor hiába vágja puccba magát, nem találom az igényes jelzőre méltónak.

Igényes az, aki ad magára. Az általa fontosnak tartott területeken megpróbálja a maximumot kihozni magából.

2014. márc. 30. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!