Szőrös a combom, mit tegyek hogy ne legyek vaddisznó 10 év múlva?
Elég hosszú 1 cm-es szőrszálak vannak a combomon, igaz hogy szőkék de ahelyett hogy lelapulnának még ráadásul szanaszét állnak, a barátom is mondta hogy szedjem le mert nem szép. Szerintem is undorító, de anyám nem engedi, és a kozmetikusoktól is azt hallottam, hogy kb senki se szőrteleníti a combját és hogy nem szabad.
Tudom hogy ez nem igaz!
De viszont azt sem szeretném hogy olyan erős legyen a szőr a combomon mint a lábszáramon...egy idő után úgy fog szúrni mint egy sörte...a lábszáramat nem borotválom csak nagyon ritkán(epilálni szoktam) de azért érezhetően erősödött az évek során. Gondolkodtam a lézeres szőrtelenítésen de leszek vagy 25 éves mire megkeresem rá a pénzt és nem is biztos h használ :/ nyáron nem merek rövidgatyába emberek közé menni mert ég a pofámról a bőr -.-
Szerintetek milyen módszert próbáljak ki?
22/L
"de anyám nem engedi"
Elírtad azt a 22-t, ugye? Inkább 12.
Jó, tudom, hülyeség...de olyan elrettentő példákat tud felhozni hogy az nemigaz.... :D
Hogy XY azért hagyta el a feleségét mert már úgy szúrt a nő combja amikor nőtt a szőr hogy nem lehetett vele szexelni mert olyan volt mint a sörte...(mint a férfiak arca) hárt azt én se kívánnám senkinek :/ Már az is zavar ha a barátom borostásan megölel, úgy szúr hogy rendesen fáj...nem hiányzik hogy a combom olyan legyen...a lábszáram mind1, az más :)
hacsak nem változtatsz a hormonjaidon valami gyógyszerrel, akkor kizárt, hogy erősebbek legyenek a szőreid (szőrtelenítéstől nem lehet erősebb)!!
nem is értem mit problémázol ilyen buta ürügyekkel...
ha neked így szőrösen nem jó, akkor gyanta vagy epilátor, szia!
anyád h. lye meg te is ha elhiszed neki azt a hülyeséget amit mondott.
Ráadásul még anyámasszonykatonája is vagy.
Azért nem fog veled szexelni senki, mert szőrös vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!