Szőrös a combom, mit tegyek hogy ne legyek vaddisznó 10 év múlva?
Elég hosszú 1 cm-es szőrszálak vannak a combomon, igaz hogy szőkék de ahelyett hogy lelapulnának még ráadásul szanaszét állnak, a barátom is mondta hogy szedjem le mert nem szép. Szerintem is undorító, de anyám nem engedi, és a kozmetikusoktól is azt hallottam, hogy kb senki se szőrteleníti a combját és hogy nem szabad.
Tudom hogy ez nem igaz!
De viszont azt sem szeretném hogy olyan erős legyen a szőr a combomon mint a lábszáramon...egy idő után úgy fog szúrni mint egy sörte...a lábszáramat nem borotválom csak nagyon ritkán(epilálni szoktam) de azért érezhetően erősödött az évek során. Gondolkodtam a lézeres szőrtelenítésen de leszek vagy 25 éves mire megkeresem rá a pénzt és nem is biztos h használ :/ nyáron nem merek rövidgatyába emberek közé menni mert ég a pofámról a bőr -.-
Szerintetek milyen módszert próbáljak ki?
22/L
Na erről beszélek utolsó. De senki sem akarja elhinni...és még én vagyok a hülye?! :S
Nézzétek csak meg a férfiak arcát ... 15 éves korukban, amikor elkezd nőni az arcszőrzetük, akkor még nekik is csak kis pihe van. Aztán a rendszeres borotválkozástól már kb 20 éves koruka úgy megerősödik hogy nemigaz.
Hormonzavartól azért még messze állok.... nem kell túlzásokba esni -.- majd ha elkezd nőni a bajszom meg a hátamon is centis szőrök lesznek akkor elmondhatom magamról hogy az vagyok, de addig nemigazán....(úgy gondolom)
Istenem...azért tudtok hülyeségeket írni :DD De szerencsére kaptam értelmes válaszokat is :) Cukorgyanta jó ötlet, meg a sima is. Úgyis csak a nyári időszakban szedném le...
Tegnap hajvágó géppel végig mentem rajta és már nem is látszott, viszont érezni azért lehet, de az nem zavar, a lényeg, hogy ne virítsanak a centis szőrök...ha pici akkor jó :)
Szerinted kérdező a 15 éves fiúknak azért lesz erősebb szőrzetük mert rendszeresen borotválkoznak? Jézusom...
Abba nem gondoltál bele, hogy borotva nélkül is ugyanúgy megerősödött volna, mivel kamaszkorban vannak??
Ennyi erővel a 15 éves Józsi azért nőtt meg 20 éves korára mert sokat kosarazott...
Egek! Áruld már el miben különbözik az, ha hajvágóval/szőrnyíróval levágod, mintha leborotválnád?
Mindkettővel csak rövidebbre VÁGOD! Csak az egyikkel a bőrrel egy vonalban.
Tévhit, hogy a borotva erősít.
És ezt a tévhitet részben PONT az táplálja, hogy az emberek 99 %-a tinikorban kezd el szőrteleníteni, amikor egyébként is változik a szőrzete. És ez a lányokra is érvényes. Nézz meg egy kisgyereket! Szőrös? Aligha.
Az pedig, hogy mitől lesz szúrós, hát attól, hogy levágod a már "elkopott", elkeskenyedett végét.
JA! Tévhit mi?
Akkor miért írják az összes újságban meg a szakemberek (kozmetikusok...stb) is ezt mondják, akik ezt TANULTÁK.
Hogy borotválni csak akkor szabad ha tényleg nagyon sietünk valahova és nincs időnk megcsinálni mással. (max 1 hónapban 1x) a többi alkalommal epilláljuk vagy gyantázzuk.
"Akkor miért írják az összes újságban meg a szakemberek (kozmetikusok...stb)"
Mert borotválásért nem fizetsz kozmetikusnak! ;)
Ez az egyik, a másik meg, hogy az igaz, hogy nem hatékony, mert jóval gyorsabb visszanő a szőr, mintha gyökerestől tépnéd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!