Kelly3 kérdése:
Hogy mondjam el neki?
Figyelt kérdés
Az egyik osztálytársam óriási igénytelenségben él és emiatt enyhén szólva csúnya. Nem ad magára semmit,pattanásos,és van mikor nem is fürdik..... Szekálják miatta,hogy mondjam el neki hogy igénytelen???2012. dec. 8. 19:42
1/8 anonim válasza:
valahogy utalj rá, vagy beszéljetek az ilyen témáról és lehet rájön hogy kéne valamit csinálnia....:D
2/8 A kérdező kommentje:
Már próbáltam de terel meg nem figyel rám..... és ráadásul sajnáltatja magát hogy õ soha nem fog járni senkivel
2012. dec. 8. 20:26
3/8 anonim válasza:
akkor nem tudom, vegyél neki karácsonyra pattanás elleni krémet és egy tusfürdőt:D
4/8 anonim válasza:
anyagilag hogy állnak? mert lehet olyan mértékben le vannak égve, hogy nem tud mindennap fürdeni, mert nem tudják fizetni a vizet.. nem lehet? ha meg van pénzük, akkor meg tényleg baromi igénytelen, és ha tereli a témát, akkor hagyd rá.. ez olyan dolog amin pofon egyszerűen változtatni tudna, beleül a kádba vagy beáll a zuhany alá és már nem is csesztetik.. ha ennyit nem tesz meg (pedig ez alap dolog) de megtehetné, akkor igya meg a levét és viselje el hogy bántják.. és én ilyet nagyon ritkán mondok..
5/8 A kérdező kommentje:
Kedves 20:59!! igen,anyagilag borzasztóan állnak, a felsői a könyökéig érnek meg a ház sem az övéké,kerítés is majd kidől stb. Hát mondjuk más szempontból meglehet érteni:Anyja külföldön,apja kitudja hol és a nagyanyjával él......
2012. dec. 10. 12:48
6/8 anonim válasza:
Ilyen szülőket...az én osztálytársam is kb így áll.se apja se anyja nem dolgozik.a bátja keresi a pénzt is nekik.most is a kollégiumban laki
ik,ott jobb is neki
7/8 anonim válasza:
hát akkor ha anyagilag nincsenek a topon, nem csoda hogy igénytelenül öltözködik.. de egy zuhanyt azért megengedhetne magának. :S
8/8 anonim válasza:
mesélj el neki egy viccet:
2 öregember sétál az utcán és...BÜDÖS VAGY!
azt kiáltja neked mindkettő
XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!