Szerintetek is igénytelenség?
Figyelt kérdés
Ha nem húzom ki a hajam(nem egyenesítem ki)és emiatt (mivel hullámos hajam van) Kicsit szanaszét állónak tűnik? És ha egyáltatán nem sminkelem magam? Kozmetikushoz és fodrászhoz is járok! Csak egy rokonom mondta hogy az én hajam egyenesen jobban néz ki,és nem is hullámosnak hívják a hajamat hanem szálkásnak,és a fiúk úgyis egy olyan lányt néznek meg aki ki van sminkelve,és hogy ez alap egy nőnek. 15 éves lány vagyok, 1 hónap múlva 16 leszek.2013. nov. 1. 13:20
1/8 A kérdező kommentje:
Ja,és a hajmba tegnap raktak kis szőke melírcsíkokat,szinte nem is látszik,csak világosabb a hajam egy lehelletnyivel.
2013. nov. 1. 13:21
2/8 anonim válasza:
Alap egy nőnek? Szerintem nem. És 15 évesen nem vagy még kész nő (ezt nem rosszból mondom), és 15 évesen nem kell több kilónyi vakolattal az arcodon közlekedned.
Az igénytelenség ott kezdődik, hogy büdös vagy és koszos, nem fürdesz, ápolatlan vagy.
Amíg tiszta és ápolt vagy, addig nem vagy igénytelen.
3/8 anonim válasza:
Attól, hogy nem húzod ki a hajad és nem sminkelsz, attól nem leszel igénytelen!
4/8 anonim válasza:
Előző vagyok. Szerintem a természetes szépség a legszebb!
5/8 anonim válasza:
Azt a rokonodat valószínűleg smink és vasalt haj nélkül bottal sem piszkálnák meg. Szerintem irigy rád, hogy természetesen szebben nézel ki, mint ő valaha is fog....
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2013. nov. 1. 14:18
7/8 anonim válasza:
16-17 éves lány már használhat nagyon minimális sminket. Nem mondom hogy ha nem sminkelsz az igénytelenség mert nem az ha tényleg nincs rá egyáltalán szükséged. Nálam egy kicsi smink csak azt jelzi hogy szánt időt magára reggel, gondoskodott arról hogy minden a helyén legyen. A smink miatt senki sem lesz több vagy kevesebb ellenben sok olyan embert ismerek akire ráférne egy szolid smink. :D Én 19 évesként is csak szempillaspirált és alapozót használok, nem sok ellenben bőven elég hogy szép ápolt hatást keltsen. A hajad nem tudom milyen, mindenki hordjon olyat ami neki jól esik, azért kócos ne legyél. :D
8/8 anonim válasza:
segítség! Nagyon jól teszed, hogy nem vasalgatod a hajad, teljesen tönkretenné! A sminkről az a véleményem, hogy bár 22 éves vagyok és adok a külsőmre, így is csak néha-néha van rajtam egy kis szempillaspirál. Nem kell az. Egy egészséges arcbőr többet ér bármilyen sminknél. Meg egyébként egy szépen szedett szemöldök is sokat dob az arcon, mégse smink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!