51/160 anonim válasza:
Ha ennyire tökéletes, okos és gyönyörű vagy akkor miért nincs egy pasi vagy akárki aki foglalkozik veled, h itt ülsz egész nap? Szánalmas... :) kenegessed a pattanásodat :)
52/160 anonim válasza:
:DDDDDDDDD sztem kamuzik fogadni mernék h kb 14éves vagy v ekörül
53/160 anonim válasza:
18 éves vagyok, vagyis márciusban leszek 19. ;)
És van pasim, ő a legjobb, de majd csak este vagy délután talizunk, mert tegnap buliban voltunk, fárasztó volt és ilyenkor nincs kedvem hozza. :)
Nyugi meg, nem kamu!!! :) :p
54/160 anonim válasza:
jahj ezt én annyira nem hiszem el:D
fogadok h szebb vagyok nálad és te tök csúnya vagy és itt növeled az egod :'D vicces:D
16L
55/160 anonim válasza:
azt kivánom h leszarjon 1 madár:Dkiváncsi lennék h reagálnál:D:D:D:D:D:Dtönkretené a szépségedet
56/160 anonim válasza:
elözö vok és a 14:24esnek irtamaki márc.ban lesz19
57/160 anonim válasza:
pf..... kedves egós márciusban leszek 19! tuti kamuzol..... tegnap voltatok bulizni a barátoddal? és hol? MERT TEGNAP KARÁCSONY VOLT ÉS FELÉNK MINDEN ZÁRVA VOLT... de nem gond
58/160 anonim válasza:
hát igen én is akartam bulizni de semmi nem volt nyitva,tehát beszptad és már nem is vagy okos,az okosok ezt megoldják:D, de sztem tuti az lesz a válasz h ök házibuliban voltak:D:D:D
59/160 anonim válasza:
Aki ennyire szép, az biztos, hogy nem itt fogja hangsúlyozni, a kis emos idióta csitrik csinálják ezt, kreálnak egy álomvilágot, névtelenül neten, és addig boldogok míg nem kell felállni a gép elöl és ücsörögni a 4 fal között magányosan, mert még ha nem is néznek ki jól, de annyi eszük sincs, hogy valós barátokat szerezzenek. Semmi bizonyíték, egy kamu az egész (ha nem lenne, akkor linkeld be az iwiw adatlapodat), így viszont nincs miről beszélni.
60/160 anonim válasza:
Romániában élek és bizony nálunk a tegnap volt buli, 25.én, szó nincs házibuliról!!!
Akinek kell, küldök egy képet magamról, Ok? Nem vagyok emós, Úristen... :)))
Figyi, mindenki gondol amit akar!!!!! Ok? na :D
Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!