így van utso válaszolo:D
aki szép az tényleg nem mondogatja a neten föleg nem egy anonim oldalon :D
egyébként ha iwiwen nagyfelbontásu kép szövegre kattintasz kijön a kép nagyban és az ottani linket betud ide rakni,és nem fogjuk tudni a neved nem kell aggodni
szoval várunk:P
Hülye vagy??? Én nem fogom IDE kirakni a képemet...ne legyél már ilyen...
Ja és nem román vagyok, ha ezt eddig nem vetted észre...valahol itt kezdődik az intelligencia...
Szóval ha beírod az e-mail címed, küldök képet MAGAMRÓL (nem szégyellem magam, nincs mit:D), de akkor te is, és nem rakod ki ide, ha van egy kevéske "jóérzés" benned!! Ok??
;)
Romániában élek és bizony nálunk a tegnap volt buli, 25.én, szó nincs házibuliról!!!
Akinek kell, küldök egy képet magamról, Ok? Nem vagyok emós, Úristen... :)))
Figyi, mindenki gondol amit akar!!!!! Ok? na :D
Puszi
aki szerb és magyarul beszél és ott is születik lakik az szerb is marad pontosabban vajdasági...szoval akkor is román vagy ja az a különbség köztünk h én nem fitogtatom a szépségemet mint 1esek és senki se fogja elhinni a bájaidat mert nincs bizonyiték ennyi egyébként az inteligencia tudod mit jelnet??az értelmi képesség sajátos 1sége
itt az email cimem küldj képet nem teszem ki mert nem vagyok kötsög.
kistimea1992@citromail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!