attól,hogy csücsörít,egyáltalán nem beképzelt.és te azt honnan tudod egyáltalán hogy az? nem is ismered.
Vedd fel emesére,után magyarázz marhaságokat.
Egyébként arcod kis kellemes,kis natúr smink,mondjuk tépett frizura furfruval,kontaktlencse,és előnyösebb öltözködés,mondjuk ujjatlant,és a tapadósabb cuccokat kerüld.:)
jaj ilyen kérdésnél mindig félek, hogy az én képemet rakják ki, de mikor meglátom, hogy "hú de ronda", " nagyon nem szép", akkor tudom, hogy az úgysem lehetnék én:)
amúgy ez tuti nem te vagy, ne rakd ki más képét. ha te vagy, akkor se, mert ez egy proli oldal proli emberekkel.
15L
ezőző XD te aztán egós vagy.... "jaj ilyen kérdésnél mindig félek, hogy az én képemet rakják ki, de mikor meglátom, hogy "hú de ronda", " nagyon nem szép", akkor tudom, hogy az úgysem lehetnék én"
kérdezőhöz: sztem átlagos tini :)
Pff.....kis egós: valami állat rólam is rakott ki ide képeket és bár MINDENKI szerint tök szép vagyok (derékig érő hamvas szőke hajam van, tökéletes alakom, fogsorom, napsütötte bőröm és szép arcom), az emberek mégis beszólogattak, mert hát ilyenek ők...ez van.
Volt már példa rá, hogy az utcán egy fiú csak úgy hozzám szólt: "milyen szép vagy..."-és ennyi...:)
De ne legyen már ilyen nagy arcod!!...
És várom a képet!!!
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!