91/160 anonim válasza:
Ide senki nem fogja kitenni a képeimet, mert a lány megígérte, és szerintem be is fogja tartani!!!
Úgyhogy légyszi ne érdekeljen! :)
92/160 anonim válasza:
Én is beszélek németül, még sem németez le senki..
93/160 anonim válasza:
igen tényleg nem csunya nem patis meg stb... szal csodálkoztam is h ilyeneket irsz mikor igy nézel ki..nah mind1
95/160 anonim válasza:
nem értem,kinek mit irsz(én irtam ki a tenkla mail cimet)és semmi kompromitálot nem irtam:Sennyit az igéretröl
96/160 anonim válasza:
a pattanásokat photoshoppal el lehet tüntetni.... nah mind1 levehetett egy ismeretlen embert is, de ha tnyleg te vagy a képeket, akkor nagyon egós lehetsz..
97/160 anonim válasza:
Én is beszélek németül.:)
De én magyar nemzetiségű vagyok, és román állampolgár, szóval a te hasonlatod sehol nem jön be a képbe!:)
Ok, köszi, hogy nem rakod ki!!!
És ha megismernél tudnád 100százalékosan, hogy nem vagyok ilyen egós.:))
Na én lelépek, ez itt már kezdett nevetségessé válni...
98/160 anonim válasza:
Honnan tudod ki mit írt? Sztem 82%-os aránnyal jelenleg vagyunk itt vagy 3-an.. Aki kért képet annak azért elküldhetnéd gyönyörű portrédat, legyen mit kirakniuk a falra.
99/160 anonim válasza:
amugy látszik h nem photoshoppos..
de remélem h ö van rajt mert ha nem akk hazug.. :D
100/160 anonim válasza:
engem csak az érdekel, hogy miért kell dicsekedni... de tényleg, nem gondoltad, hogy a téma inditójának rosszulesett, hogy írtad, hogy láttad, hogy azt írják, hogy csúnya , és akkor tod, hogy nem te vagy a képen... ez egy kicsit felhúzza az embert.... sztem töröljük ezt a kérdést, mit gondoltok? a kérdező, vagy valaki írjon levelet a szerkeztőségnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!