121/160 anonim válasza:
Alakítunk Öregek otthonát? :D:D
122/160 anonim válasza:
ez durva gy 24 éves csávonak mit adhat egy kislány :O
ilyen embereket..pff ..
123/160 anonim válasza:
Jaja xD Azért az ilyen kis csajokhoz sztem ne mérd magad. Magára vessen, ha 14 évesen fog szülni.. majd az anyja eltarthatja. Van anyja??
124/160 anonim válasza:
alakitsunk..mindenki csatlakozzon a 16 évesek otthonához :D
MERT MI MÁR ÖREGEK VAGYNK. xD
126/160 anonim válasza:
öregekothona:D akkor én már vén vagyok19évesen:Da halálomat járom belegondolok 13évesen nem is sminkeltem magam meg még babáztam:D
127/160 anonim válasza:
jaja... vén trottyok XD XD van anyukája.. de hát... hogy is mondjam... a fiú először az anyukával volt...aztán a kislánnyal, de per is volt, de nem lett semmi...
128/160 anonim válasza:
jah 13 évesen énis babázgattam meg nuku smink meg még tök gyerekes dolgokat csináltam
16L :D
129/160 anonim válasza:
Én 13 évesen szedettem ki először a szemöldököm xDD
Az anyukával volt először??? Jah, akkor mondjuk gondos anya, leellenőrizte neki előre xD
130/160 anonim válasza:
jaja én is babáztam, meg nem is sminkelet :D barbiemese4ever :D:DXD de olyan jók benne a dalok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!