11/160 anonim válasza:
Az első pár képen nem is látszik rendesen csak az utolsón. Valószínűleg még túl fiatal, még változni fogsz sztem. Mindenesetre nemártana picit fogynod.
12/160 anonim válasza:
azokon a feketefehér képeken egy hóemberre hasonlít.
az uccsó színesen már emberibb, de a ruhái borzalmasak, és a haja is szörnyű. ha kezdene magával vmit nemlenne csúnya, mert kedves arca van egyébként.
ja és a nyakláncot is a fülbevalóit cserélje le.
13/160 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a velemenyeket,meg irjatok hogy szerintetek min kene valtosztatnom:)
2009. dec. 25. 12:24
15/160 anonim válasza:
Nem tudom hány éves vagy, de egy natúr smink (púder, szempillaspiri, szájfény) mindenképp jót tenne, a szeplőket is el tudod vele tüntetni :) Ékszerekből a kevesebb néha több: egyszerre csak 1 nyaklánc, de az vmi csinosabb kis ezüst, bizsut ne hordj! Ruhában inkább az alakodnak megfelelő, értem itt pl. ujjatlant nem ajánlom. Hosszabb távon kis fgyókúra :) és ha megoldható, akkor kontaktlencse, mert a szemed nagyon szép, kis sminkkel és szemüveg nélkül az lehetne a fő erősséged :)
17/160 anonim válasza:
A hajadat ne nyald így le, előnytelen. Dús haj, finom smink, kevesebb, de ízlésesebb ékszerek. A Baby feliratú felső nagyon nem jön be, számomra kicsit közönséges hatást kelt.
Ha budapesti vagy, top csajt faraghatok belőled, ha szeretnéd. :)
17/L
18/160 anonim válasza:
bocsi,de nekem nem,mert duci, nem szép a bőre, picit lógnak a mellei,és ennek ellenére túl beképzelt...
19/160 anonim válasza:
Miért beképzelt? Nem akadt ki a rengeteg negatív kritikára sem, csak segítséget kért...
20/160 anonim válasza:
hát nem azért gondolom beképzeltnek,amiket mondott,hanem ahogy a képeken "pózol",meg csücsörít...szóval ez olyan hadd ne mondjam,milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!