Ciki a turkálóból vásárolok?
Figyelt kérdés
21 éves srác vagyok és turkálókban nézek magamnak , általában pólókat, mert márkás darabokat lehet negyed áron kapni, szerintetek ezért lenézhetnek akár a lányok akár a fiúk? nem mintha adnék idegenek véleményére de azért érdekelne :)2014. ápr. 25. 18:55
11/15 anonim válasza:
Nincs ráírva egy turis ruhára, hogy onnan van!:) 18 éves lány vagyok, anyagilag egész jól állunk, ennek ellenére gyakran megfordulok turikban, mert nagyon jó ruhákat tudok megvenni féláron! A testvéreim is nagyon sok jó cuccot találnak, pedig elég válogatós fiúk! :)
12/15 anonim válasza:
Imádok turizni, és minden héten veszek magamnak egy dolgot. Mindig felvállalom, sokszor még büszkén mutogatom is az olcsón megszerzett eléggé jó és olykor egyedi ruhadarabokat.
13/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki, de honnan kéne ezt másoknak tudnia? :D Semmi közük hozzá mit honnan veszel, mondjuk én nem szoktam titkolni. Legjobb cuccaim onnan valók.
14/15 anonim válasza:
Ez most egy jó álszent kérdés volt, mert nagyon jól tudtad, hogy csak olyanok fognak írni, akik szerint nem ciki, de már a haverjaidat (akiknek a véleményétől tartasz) nem mernéd megkérdezni. Na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!