Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Bele vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Bele vagyok zúgva egy h&m es eladóba hogy próbáljak összejönni vele? Mert mindig nála vásárolok de hetente v. Naponta megse vasarolhatok.

Figyelt kérdés
2013. jún. 18. 22:15
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Miért nem válaszol senki sem?úgy szenvedek
2013. jún. 18. 23:36
 2/12 anonim ***** válasza:

Szimplán face to face mond meg neki. Így egyből kiderül hogy lenne e esélyed, van e barátnője stb.

Mindenképpen kezdeményezned kell, nem várhatsz rá.

ui: más topicokba ne mássz át, majd csak kapsz választ. Türelem rózsát terem.

2013. jún. 19. 00:32
 3/12 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg, hogy van e barátnője. Ha nincs, akkor kérdezd meg, van e kedve munka után beülni valahova enni, vagy inni valamit. Esetleg kérd el a telszámát.
2013. jún. 19. 01:14
 4/12 A kérdező kommentje:
Jo de a hmbe ott kamerak vannak meg minden . Nem lehet csak ugy dumalni es csak a penztarban talalkozom vele ott van altalaban. Vagy pakol. Es mar csinaltam hogy kerdeztem tőle ruhat hogy valamit keresek stb. Megmutatta és ennyi... Vajon ha megvarnam munka utan es ugy? Mert az üzletben ahol dolgozik csak nem mondgatom meg neki hogy rma vagyok gerjedve.
2013. jún. 19. 01:18
 5/12 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok? Mert ha te 15, ő meg majdnem 30, akkor elfelejtheted.

Ha kb. egy korosztály vagytok, akkor még van esélyed. Elsőnek próbáld meg megtudni a nevét.

2013. jún. 19. 02:41
 6/12 A kérdező kommentje:
A keresztnevét tudom de a csaladnevet hogy tudhatnam meg??? Nincs valami h&m dolgozói adatbázis? Mert a száma az rajta van a blokkon . Valami h&mes ismerős kéne . Se nincs..facen is hiába keresem ugy hogy hm dolgozók stb...mert ha tudnam a számát vagy facen írhatnék neki írásban bátrabb vagyok. Hasonlo koruak vagyunk ránézésre egyidősek sztem
2013. jún. 19. 03:25
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem valószinű,hogy ez bukó... Ha te is bejönnél neki,már valahogy biztos jelét adta volna !Lehet ,hogy kapcsolatban van ,akkor meg nincs mit tenni... Egyébként,hogy jött ez,hogy "belezúgtál" ?Szép a szeme... vagy mi ?
2013. jún. 19. 05:25
 8/12 anonim ***** válasza:

szerintem vigyél be magaddal valami nasit, zacskóban, és kínáld meg vele. "Kérsz medvecukrot?"

És közben mondd meg neki, hoyg ezért jöttél be, mert nem bírod a hőséget, és itt van légkondi. Ő szereti-e a meleget? Mia kedvenc évszaka? Szabad-e nekik beszélgetni, vagy a főnök morcos lesz? ...stb.:) Meglátod, hogy tetszik-e neki ez a diskurzus. Aztán majd elhívod beszélgetni.

2013. jún. 19. 06:46
 9/12 anonim ***** válasza:

Azt is megkérdezheted, van-e törzsvásárlói rendszer, mert Te sokat vásárolsz ott. De valójában csak azért vásárolsz ott, hoyg gyakran bejöhess. Igaz, hogy eddig nem volt hőség és nem kellett hűsölni, de akartad őt látni.

(...)

2013. jún. 19. 06:49
 10/12 anonim ***** válasza:
És legyen felírva egy cédulára az elérhetőséged, hogy köszönésnél odaadhasd neki, és bízd rá, hogy megkeres-e!
2013. jún. 19. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!