Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Bele vagyok zúgva egy h&m es eladóba hogy próbáljak összejönni vele? Mert mindig nála vásárolok de hetente v. Naponta megse vasarolhatok.
Hát valahogy úgy ránézek és kiráz a hideg jo értelemben. Az ő sorában állok a pénztárba és direkt nem pontos összeggel fizetek hogy összeérjen a kezünk mikor visszaad aztan olyan jo mikor hozzamér a kezemjez ahogy visszaad. Biztos ciki de totál beizgulok ilyenkor.
Igazából lehet szemétség de ha van csaja vagy ilyesmi nem baj nekem az is jó lenne ha csak sex lenne vele . Nem vagyok ronda amúgy. Persze bombazó se. Átlagos vagyok kb. De szoktam tetszeni a pasiknak. Ám szokott nézni ő is engem, de lehet hogy csak azért figyel mert feltünt neki sokat járok oda és azt akarja kiszürni nem e lopni megyek nem tudom. Mert gondolom azért figyelik ott az embereket. Meg lehet más vásárlokat és néz ez valoszínű ez a munkája . Nekem mégis ugy dobog a szivm mikor rámnéz . És sose volt még ugy hogy így beizgulnék valakitől pedig nem vagyok egy szexmniás de tőle ugy az összképtől amilyen benedvesedek mindig. Ciki tudom de mit csinálják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!