Ciki a turkálóból vásárolok?
És ? :D
Mindenki onnét vesz, ahonnét gondol.
Ha onnan olcsón megszerzed azt, ami állapot és típus szempontjából is megfelelő számodra, illetve az anyagi lehetőségeidhez mérten jobban megéri az idődet a ruhák felkutatására szánni, akkor az lenne a ciki, ha nem ott vennéd.
Én azért nem szeretek turkálóban vásárolni, mert ott mire találok egy normális ruhát, annyi idő eltelik, hogy jobban megéri kifizetni a többletárat, hiszen annyi ideig tartó munkával, amennyi ideig a válogatás tartott, megkereshettem volna az ár különbözetét. És a munkám pedig érdekesebb, mint rossz ruhák közül kiválogatni a jót. Ezért én inkább olyan boltokba megyek, ami stílusban kimondottan tetszik.
20/F
Nem ciki.
Én is szoktam ott vásárolni, sok dicséretet kaptam már olcsó , de csodaszép turis ruhákra:)
Na ha már jártál turiba, akkor biztos tapasztaltad amit én. Járnak oda olyan csajok is, akikről azt gondolná az ember, hogy 100méteres körzetben kerülik a turikat, meg azt hinnéd, hogy plázacica csaj.Szóval ilyen elkényeztetett anyagisanak kinéző emberek is járnak turiba.
Az hogy csaj vagy pasi, mindegy, nem az a lényeg, hogy hol vetted a ruhádat, hanem hogy úgy válogasd össze a ruhatárad, hogy ne giccsparádé legyen, hanem ízléses normális keretek közötti darabokból álljon. Ű
Ezt csak azért írtam, mert a turikban rendszerint sok a mintás, színes ruha, és ott könnyű átmenni szivárvány hatásba, ha nem figyel oda az ember.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!