KÉPPEL! Fiúk! Szerintetek nagyon rossz az alakom vagy már elfogadható?
2014. ápr. 17. 09:23
21/37 anonim válasza:
Túl vékony vagy,és azt a bikinialsót felejtsd el,mert nagyon előnytelenül áll mindenkin!
22/37 anonim válasza:
Jajj ne kezd te is ezt a hulyeseget!!! Az alakod alapbol szep lenne, de ahhoz mondjuk fel kene egy kicsit... Am a kiforditott divat az az anoreas fogpiszkalokra vonatkozik...
23/37 anonim válasza:
szép az alakod.
cicid mennyire sínylette meg a -14 kilót?
24/37 anonim válasza:
Huhh....váó. Vagyis...én élek-halok a vékony lányokért :D
Nekem nagyon tetszik az alakod ;) F/23
25/37 anonim válasza:
Szerintem is teljesen jó az alakod. Illetve ha mindenképp szeretnél még fejleszteni rajta, akkor _NE_ fogyni akarj, hanem formásodni. Kondi, aerobik, futás, úszás, torna, ami tetszik, édesmindegy - az formál, adott esetben izmosít (ami _NEM_ baj), szóval mindenképp jól jársz vele. Sima, öncélú fogyás már teljesen értelmetlen lenne az esetedben.
26/37 anonim válasza:
Jajjj ugyan már!! Pontosan tudod h nagyon jó alakod van....tényleg hagyjuk ezt az egonövelést...
27/37 anonim válasza:
Ha jót akarsz magadról, akkor magasról szarsz a férfiak véleményére. Ha az önértékelésed mindig a férfiak véleményén alapul, akkor örökké utálni fogod a tested.
28/37 anonim válasza:
szerintem ne adj mások véleményére,hogy a husit szeretik a pasik az én pasim hányna egy ducibbtól én is majdnem ilyen vagyok kicsit vastagabb a lábam és a karom neked is kicsit izmosítani kellene formálni és akkor jobban néznél ki de kezdetnek jó csak már ne fogyózz .
30/37 anonim válasza:
nem tetszik mert túl sovány...
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!