Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » KÉPPEL! Fiúk! Szerintetek...

KÉPPEL! Fiúk! Szerintetek nagyon rossz az alakom vagy már elfogadható?

Figyelt kérdés

17/L

Leadtam 14kg, de még szerintem nincs jó alakom.:(

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. ápr. 17. 09:23
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
38%
hát bocsi de szerintem ez már gusztustalan gebe kategória.a két combod közt át lehetne köpni.a csipődből fogyj vagy feszesítsd ha annyira jó alakot akarsz.bár inkább híznod kéne mint fogynod!
2014. ápr. 17. 09:32
 12/37 anonim ***** válasza:
71%
A kifodult divat azt jelenti,hogy a csajokat nőket gebének ábrázolják a divatpalokban.Csak azok a példaképek,amiz aztán a te korosztályad na és a többi hölgy koplalással éri el nemtörődve az egészségükkel.
2014. ápr. 17. 09:32
 13/37 A kérdező kommentje:

nincs képem az összeset elraktam úgy hogy már azt sem tudom, hogy hol vannak, amik meg a telomon voltak mind letöröltem.

Egyébként annyi volt a fogyókúrám, hogy nem ettem semmi süteményt(1 hónapban csak 1-et) semmi nass, cukros ücsik kilőve, tésztát sem ettem, helyette nagyon sok zöldség, joghurt, kefír, párolt húsok(csirke, hal) sonka, tojásfehérje,

2014. ápr. 17. 09:33
 14/37 anonim ***** válasza:
Szerintem testképzavarod van. Keress fel egy pszichológust!
2014. ápr. 17. 09:35
 15/37 A kérdező kommentje:
akkor már értem mi az a kifordult divat. De én nem úgy értem el, hogy ilyen alakom legyen, ami szerintem nem annyira vékony, semmit sem koplaltam, csak jobban odafigyeltem amit eszek.
2014. ápr. 17. 09:36
 16/37 anonim válasza:
0%
Boldog sexy vqgy szerintem irj rám
2014. ápr. 17. 09:39
 17/37 anonim válasza:
5-6 kg plusz es tokeletes. :-)
2014. ápr. 17. 09:42
 18/37 anonim ***** válasza:
15: Légy szíves linkelj olyan képet, ahol szerinted megfelelően vékony a lány.
2014. ápr. 17. 09:44
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

szia :) én is ugyanígy voltam kb 3 éve. 65 kiló voltam 165 centihez és több voltam, mint "husi". Szóval én is nekiálltam, de sajna nem úgy ahogy te, hanem baromi keveset ettem és baromi sokat edzettem (butaság!! ) és lementem 50-51-re. Akkor túllőttem a célon, a cicim is sokkal kisebb lett. Aztán azóta már visszajött 8-9 kg Most megint odafigyelek magamra, de rendesen edzek és igyekszem egészségesen enni, nem pedig ostobán keveset.

Nagyon jó, hogy a nassolást minimumra csökkentetted, ez a legnehezebb rész sztem. Azt nem írtad, hogy mennyit sportoltál. Fontos, hogy edzett legyél, egyrészt, mert úgy vagy egészséges, stramm, másrészt, mert sokkal jobban néz ki, mint ha kilógnak a csontjaid. egyébként szerintem még nem vagy a gebe kategória, csak most már tényleg ne fogyj többet. Amit írtál, egészítsd ki még barnarizzsel, vagy sima rizzsel,lényeg, hogy egyél szénhidrátot is, mert az is kell a kiegyensúlyozott étrendbe, hogy ne gyengülj el! (a tészta valóban nem olyan fontos... :) ) szóval, ha 3-5 kiló visszajön esetleg, de kicsit izmosabb leszel, vagy nő a feneked, attól ne ess kétségbe, én is nehezen "engedtem el" magam a csomó munka után, de pár kiló tényleg nem teszi tönkre a dolgot ;) szóval csak ésszel, és hajrá ;) 19/L

2014. ápr. 17. 10:03
 20/37 anonim ***** válasza:
Jó alakod van. Az a fő,hogy te érezd jól magad a bőrödben, és ne másoknak akarj megfelelni!
2014. ápr. 17. 10:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!