Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen alakom van, nagyon...

Milyen alakom van, nagyon rossz vagy elfogadható? (lent kép)

Figyelt kérdés
[link] (ja és ez egy fürdőruha bugyi és 15éves vagyok)
2012. okt. 21. 22:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
kicsit husis a pocakod.
2012. okt. 21. 22:45
 2/14 anonim ***** válasza:

Kicsit fogyj szerintem (főleg pociból), sportolj, tornázz és szupi leszel! :)

Ha ezeket betartod, 1, max 2 hónap múlva tökéletes leszel!

/Fiú kritika/

Viszont az a problem, hogy ez csak az én véleményem, azt kell eldöntened, hogy kinek a véleményére hallgatsz. :)

2012. okt. 21. 22:47
 3/14 A kérdező kommentje:
arra gondoltam hogy a hasamra fogok eddzeni de most, hogy így jobban megnézem combból is le kéne adni, de köszönöm az őszinteséget:)
2012. okt. 21. 22:56
 4/14 anonim ***** válasza:
Eléggé semmilyen a tested ez alapján, nem bántásból írom, csak ha rád nézek azt látom, hogy életedben nem sportoltál, nem mozogtál, nem edzel, meg semmi hasonló. Ez ilyen ellustult tini test. Nem túl nyerő. De van ennél sokkal rosszabb is.
2012. okt. 22. 00:06
 5/14 anonim ***** válasza:

Hiába edzenél csak hasra, attól még nem csak onnan fog lejönni a felesleg :) Járj el futni(a hideg csak egy kifogás, ha valamit akarsz - megcsinálod), keress youtubeon "full body workout"-okat és elég hamar látni, érezni fogod a változást az EGÉSZ TESTEDEN.

Amúgy tényleg az a semmi-sport-soha kinézeted van a kép alapján :) 15l

2012. okt. 22. 09:22
 6/14 A kérdező kommentje:
Tényleg sohasem sportoltam de ha már így ez meglátszik mindenképpen el fogok járni sportolni:o
2012. okt. 22. 11:56
 7/14 anonim ***** válasza:

Szia! Nagyon hasonló az alakom volt,majdnem olyan mint nekem,csak én husisabb voltam. Hetente 2-3-szor eljártam 2 km-t futni (tudom nem sok:D) és csináltam felülést combgyakorlatokat stb-ket. És leadtam fél év alatt 10 kg-mot úgy hogy közben ugyanúgy ettem,tehát nem fogyókúráztam.

13/L

2012. okt. 23. 10:38
 8/14 anonim ***** válasza:
*mint neked
2012. okt. 23. 10:39
 9/14 anonim ***** válasza:
Szerintem szép vagy, csak messzebbről kellett volna fényképezni Magad, hogy jobban lehessen látni! :)
2012. okt. 23. 11:50
 10/14 A kérdező kommentje:
#7 hát én mostanában minden nap 5km-t futok és már alakult is az alakom mert ennél énis dagibb voltam de köszönöm a tippet:)
2012. okt. 23. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!