Ezt mégis hogy csinálják?
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy az én láb és karszőrzetem, teljesen, sötét barna, feltűnő színű, de osztálytársaimé, tök halvány színű, mint ha le lenne borotválva.. Hajszínük, ugyanolyan mint az enyém, de a lábukon mint ha nem is lenne szőr.. Hogy csínálják? (Fiú vagyok, csak zavar, hogy mindenki yeti-nek hív -.-)2014. ápr. 7. 15:39
1/4 anonim válasza:
Genetika...de szerintem ne zavarjon a lábszőröd, nem vagy te nő...:D
Egyébként ha nem pasik lennének, azt mondanám, hogy szőkítik..
2/4 A kérdező kommentje:
Szőkítik?? Olyat is lehet??? c:
2014. ápr. 8. 19:15
3/4 anonim válasza:
Barátnőm a "bajszát" és a karján a szőrt szokta szőkíteni, gondolom lehet lábszáron is csinálni...(első vagyok)
4/4 anonim válasza:
Ha téged zavar a lábszőröd, miért nem szőrteleníted? Ez ma már egyáltalán nem számít ritkaságnak vagy furcsának. Nagyon sok fiú szőrteleníti a lábát, köztük én is, és bejön a csajoknak is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!