Mit csináljak ha minden nap sportolok de mégis narancsbőrós vagyok és duci is picit? Milyen lennék ha nem sportolnék nem értem én ezt.168 cm 66 kg duckó combbal meg hassal
Figyelt kérdés
2013. márc. 2. 00:05
1/7 anonim válasza:
Változtass az étkezéseden. Sokszor egyél keveset. Sok zöldség, kevés cukor, kenyér. És igyál sok vizet.
2/7 A kérdező kommentje:
Ezek megvannak mégis. Annyi hogy pajzsmirigy alulmükódik talán még ez lehet de akkor is mit csinaljak???nem birom ezt tükórbe se akarok nézni pedig sportolok naponta
2013. márc. 2. 00:15
3/7 Irooonmaaan válasza:
Egyetertek az elozo hozzaszoloval, helyes taplalkozas nelkul a sport nem sokat er. 70% az etkezes - 30 % a sport. Probald meg hanyagolni a hozzaadott cukrott tartalmazo eteleket. Egyel teljeskiorlesu kenyerfelelet, sok zoldseget es igyal sokat. Valamint ha sok sot eszel azt is csokkentsd, mert a so megkoti a vizet a szervezetedben.
4/7 anonim válasza:
Ha a pajzsmirigyproblémádat nem kezeli orvos, akkor nem lesz eredmény, hiába csökkented a kalóriabevitelt meg sportolhatsz is, csak tök fölöslegesen. Ismerősömnek is ez a baja, 1200 kalóriát vett magához egy nap, heti 4x járt zumbára és 3 hónap alatt mindössze 3(!!!) kilót fogyott csak.
5/7 A kérdező kommentje:
De nem akarok gyogyszert szedni anyam is azt mondja ne szedjem ö se szedi. Ám ő kb 100 kilo 170 cm. Méreteink neki 115 105 125
Nekem 96 72 105 most akkor ha nem sportolok meg semmi én is ilyen lennék? Ö nem sportol régi méretei 96 62 106
2013. márc. 2. 01:03
6/7 anonim válasza:
A narancsbőrön sajna nem lehet segíteni. Genetikailag van meghatározva.
Nekem van egy ismerősöm, aki nagyon sovány, szinte már betegesen, és mégis narancsbőrös.
A húgom meg évek óta kick-boxol, naponta edz, mint a megszállott, ki van centizve a kajája, napi 4 liter vizet minimum megiszik, iszonyú jó alakja van, de mégis narancsbőrös.
7/7 anonim válasza:
A pajzsmirigy túlműködés okozhat problémákat! Az étrenddel kapcsolatban ebben az esetben szerintem érdemes orvossal konzultálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!