Duci vagyok mégis szeretnék úgy öltözködni mint más lány! Milyen ruha az ajánlott?
Ami a viasat3-mon megy, a "Meztelenül is szép vagyok" műsort megnézheted ha gondolod. Anyumnak mondogattam mult heti reklámánál mindig h milyen szép az a lány, aki volt benne, olyan jól álltak neki a ruhák, pedig molett volt.
(Szombatonként megy délután amúgy.)
A feneket kisebbíti optikailag az olyan farmer, aminek a farzsebe szabása háromszög, vagy lefele keskenyedik, míg a négyzet alakú az nem ajánlott.
Jók még a tunikák is.
én is a tunikára szavazok. egyébként én is duci vagyok és nagyok a melleim, olyan ruhákat hordok, amikből kivan a mellem, és a mellemtől lefelé bő szabású és eltakarja a popsim felét. egyszerűen dögös, de tényleg, próbáld ki.
kb ilyesmi [link] csak én ujjatlant hordok, és szemtelenül kint van a mellem, és felveszek hozzá egy kardigánt, ami időnként popsitakarós, vagy pont odáig ér hogy hátul a hurkákat takarja.
de rájöttem ha nagyon szűk farmert veszek föl, és hozzá háj-takarós kardigánt, az nagyon dögös.
egyébként úgy hogy nagy melled van, akármit felvehetsz csak rakd ki a melled, senki nem fog mást figyelni, én is úgy szoktam;)
valami ilyesmi összeállítást képzelj el, csak én nem ilyen színeket használok, szerintem próbáld ki ez biztosan jól állna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!