Milyen ruha, öltözködési stílus ami vonzó egy lány számára?
Mindenkinek más, függ a lány stílusától is. :) Pl. egy deszkás kamaszlány valószínű, hogy a deszkás srácokra fog bukni, mint ahogy egy plázacica is inkább a plázakandúrokra fog hajtani. Az alter BTK-s csaj is az alter BTK-s intellektuel arcokat cserkészi majd, a gót rocker is a gót rockert. :)
Én szeretem a sima farmeros-inges megoldásokat, de nem a répanadrágokra gondolok, hanem a sima egyenes szárú farmerokra. Ahhoz egy kockás rövidujjú ing, vagy egy teniszpóló, és kész is. Kapucnispulcsi, stb. De szeretem a kárómintás pulóvereket, mellényeket is.
20N
Én nem a deszkás csajokra gondoltam. :P
Nekem kell egy saját stílus. Nem akarok ilyen farmer+ing jófiús külsőt, valami mást szeretnék.
Kicsit vagányabbat menőbbet.
Az alter BTK-sat kikérném magamnak :) Van pár arc, de régóta nem ez a mérvadó.
Egyébként igaza van az elsőnek, teljesen a lány stílusától függ. Ami szerintem sok nőnek bejön, az a sima, kicsit elegánsabb öltözködés, pl. ing-farmer, na meg az öltöny is ugye.
Ötletek várok! :D
Rózsaszín gyerek nem akarok lenni, az fejetős. :P
jó ötlet az ing... ing mindennel !! pólóra ing ,vagy épp pulcsi alá.Elég meggyőző a pólóra a kardigán minden mennyiségben, mivel egy fehér pólót is feldob.
THE BESTs : [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!