Egy kicsit fiús-lány vagyok, az baj? (stílus, természet)
nem szeretem a rózsaszínt, utálom a szoknyát vagy a sarkas cipőket,és a vásárlástól borsódzik a hátam
nem vagyok meleg xD
de akkor is...
baráti társaságban jobban érzem magam, ha nem csak lányok, hanem fiúk is vannak
ez normális?
ja igen:
13/L
Szia!!
13 éves lány vagyok.
Nem szeretem a rózsaszínt, utálom a szoknyát, a magassarkút csak néha veszem fel. A vásárlás... azt szeretem :) De nem azt hogy órákig ott vagy, próbálgatod a ruhákat, ja és az öltözőben a fényképek... Fújj... 1, maximum 1,5 órát tudok elviselni ebből. Nem sminkelem magam, talán csak az ünnepélyekre, az is maximum az átlátszó csillámporos szempillaspirálom, és korrektor.
Az osztályban a fiúkat jobban bírom mint a legtöbb lányt.
És? Van olyan srác aki tetszik.
Normális vagy :)
én is ilyen vagyok, csak már 20.
szerintem nem baj ^^
Én is 13 éves lány vagyok és én se szeretem a rózsaszínt, utálom a szoknyát és ha fizetnének se vennék fel magassarkút. :D Igaz vásárolni szeretek, de azt csak úgy, hogy ami kell felpróbálom, megveszem aztán szia! Mondjuk én a lányokkal is jól kijövök, de jó pár fiú haverom is van. :D
Normális vagy. Nem lehet mindenki plázacica meg csajos csaj. :D Kellenek az olyanok is mint mi. :D
köszi midenki (:
segítettetek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!