Mégis mit csináljak?
Nem tudom, hogy jó témakörbe írtam-e, majd kiderül. Szóval, a problémám elég összetett. 18 éves lány vagyok. Alapvetően nincs baj a kinézetemmel. Aztmondják, szép alakom van, és a pasizással sincs problémám. Viszont magammal abszolut nem vagyok megelégedve...
- Olyan száraz meg ráncos a bőröm mint egy 40 évesé...
- A ruháim elég gyengék, pénzem nincs megújítani most... ezért általában olyan ruhákat hordok amit nem szeretek... :/
- A hajam hosszú, de törik össze-vissza... ha levágatom az a bajom, ha megnövesztem az a bajom...
- A körmeim szarok, nem nőnek meg...
- Ahhoz képest, hogy amióta élek rendszeresen mozgatom a testemet, semmi izom nincs rajtam és nagyon plöttyedt vagyok...
- Nem tudok nőiesen viselkedni... egy kicsit rossz a tartásom(kicsit!), nem tudok nőiesen menni, a magassarkú kizárva, és úgy általában is fiús úgy mindenem szerintem... az alakom(vállamszélescsipőmkeskeny), az arcom éle(fuj)
- Néha egyszerűen úgy gondolom, hogy férfilelkem van... persze ez elég túlzás, de semmi nőies nincs bennem... :(( De még csak nyomokban sem... És ezt nem tudom ruhákkal csalni... Egyszerűen nincs...
mégis mi a fenét tehetnék? nekem ez így nem jó... én nő akarok lenni :'( :'(
Még a homlokom is nagy, a hajam tök hátul nő, nem tudok semmilyen frizurát készíteni emiatt, ami azt jelenti h 18 éve kiengedve hordom a hajam...
írjatok nekem valamit kérlek :(
- Keress száraz bőrre való krémeket, és igyál napi 2 liter vizet.
- Nézz be néhány turkálóba, olcsón lehet nagyon jó cuccokat találni.
- Keress hajtörezedés elleni pakolásokat, pölö ricinusolaj.
- A rövid köröm nem gond, ha azért van valami formája.
- Mozogj kicsit többet.
- Nőiesnek lenni... Az már nehezebb. Először is legyél ápolt, és fogadd el magad, szeresd magadban, ami szép! :) Valószínűleg alma alakod van, nézz utána, milyen ruhák állnak jól. Pölö: [link]
És vágass egy jó frufrut. ;)
ja és ezért barátnőm sincs sok... 2 van, az egyik teljesen olyan mint én, csak 15 centivel kisebb és más ruhái vannak. ő 10 éve legjobb nőm és uncsitesom.. lehet hatással van rám. a másik lány pedig mocskosszájú és imádom :D
a többi lány nem fogad el, mint barátnő. nekik nem fekszik a stílusom. pedig nem káromkodom. csak megmondom a frankót. :S
Nézd meg, és mindenre választ kapsz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!