Miért ilyen a hasam? = ( Annyira kiáll a csont, pedig nincs behúzva a hasam és mégis úgy látszódik.
2011. okt. 5. 02:46
1/11 Beliel válasza:
Mármint a bordád? A borda alakja alapvetően genetika, de ha masszívabb, erősebb hasizmod lenne nem "állna ki" ennyire.
2/11 anonim válasza:
A lengőbordád valószínűleg ilyen formájú, ez genetika. Ha szedsz majd fel pár kg-t, nem fog feltűnni. :)
3/11 anonim válasza:
Látszik a fényképen, hogy nagyon behúzod a hasad, és amiatt látszik ki annyira. [link] A pirossal jelöltek a lengő bordák.
4/11 anonim válasza:
írta, h nem huzza be a hasát, anélkül ilyen:):):)
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.:) Mindenkinek ment a zöld kéz. De pont ez az,hogy szerintem is olyan mintha nagyon be lenne húzva de nem húztam be..:S és nem tudom,hogy miért ilyen.:S
2011. okt. 5. 09:57
6/11 A kérdező kommentje:
De akkor elkezdek felüléseket csinálni,hogy erősebb legyen a hasizmom :)
2011. okt. 5. 09:58
7/11 anonim válasza:
Nekem is ilyen. Hiába hízok vagy fogyok, mindig kiállnak a bordáim. Ilyen az alakjuk, ez van, ezt kell szeretni :S
8/11 anonim válasza:
165 cm, 65 kg vagyok, és nekem is kiáll. Nem ennyire, mint neked, de azért látszik.
9/11 anonim válasza:
Nekem csak az egyik áll ki, és kézzel be is tudom nyomni. Az orvos azt mondta ez egy deformitás és nem lehet vele mit kezdeni (10en éves voltam, és sírva mentem ki a rendelőből). Utána könyvet raktak a bordám alá és úgy aludtam, de sajnos nem ment vissza. Vékony vagyok, ezért eléggé látszik.
10/11 anonim válasza:
nekem is kilátszik (sovány vagyok),de talán ennyire nem. szreintem örökölt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!