Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért látszódik ki a csipőcson...

Miért látszódik ki a csipőcsontom?

Figyelt kérdés

Elég vékony alkat vagyok, és kilátszik a csipőcsontom.Engem nagyon idegesit, mert nagyon rondának tartom.Van valamilyen torna erre? Vagy ez alkati kérdés?

Itt van pl. ez a lány, aki hihetetlenül vékony, sőt sovány, neki még sem látszódik ki:

http://www.youtube.com/watch?v=ApVqpWJVLdw

2010. júl. 23. 15:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
általában mindenkinek kilétszik, a videón szereplő lánynak sztem csak a bikinialsó pántja miatt nem látszik, vagy nem tudom. különben meg nem sovány, jó az alakja.
2010. júl. 23. 15:39
 2/16 anonim ***** válasza:
na jó, a lábai tényleg nagyon vékonyak. :)
2010. júl. 23. 15:39
 3/16 A kérdező kommentje:

Szerintem nem a bikini alsó alatt van én egy csomó olyan lányt láttam, akinek ugyanilyen a hasa, mint a lánynak a videóban.

Amugy köszönöm a választ! :)

2010. júl. 23. 15:43
 4/16 anonim ***** válasza:
nekem is kilátszik,pedig nem vagyok olyan vékony...alkati kérdés a csontszerkezet.engem konkrétan meg lehet ragadni csípőcsontomnál fogva.
2010. júl. 23. 15:56
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Kár, hogy nem lehet ellene semmit se tenni, én nagyon utálom.:(
2010. júl. 23. 16:14
 6/16 anonim ***** válasza:
Nekem is kilátszik.Max annyit tehetsz,hogy hízol.Ha én hízok pár kilót akkor egyből eltűnik.
2010. júl. 23. 16:39
 7/16 anonim ***** válasza:
hát ja, hízzál, én csak azt sajnálom, hogy nekem nem látszik ki:(
2010. júl. 23. 17:15
 8/16 A kérdező kommentje:

Ne sajnáld!:D

Amugy nem nagyon akarok hizni, mert ok, vékony vagyok, de igy tetszem magamnak.Komolyan mondom ha nem látszódna ki a csont olyan szép hasam lenne..:(MIndegy, köszi a válaszokat!

2010. júl. 23. 17:29
 9/16 anonim ***** válasza:
sztem szexis...barátom hányszor megragad csípőmnél fogva..:P
2010. júl. 23. 17:45
 10/16 anonim ***** válasza:
derusnya a szája.xxd
2010. júl. 23. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!