Ilyen M betűt (kép, nézzétek meg) tetováltatnék magamra, csípőcsontom mellé. Túl egyszerű lenne csak úgy egymagában?
Szerintetek látszódjon vagy takarja a bugyi? Feketében a legjobb, nem?
Ha tudtok szebbet mutatni, várom. :)
Hány cm-es legyen, szerintetek?
Amúgy a kutyusom nevének kezdőbetűje... :)
a harmadik a legjobb, egyrészt nekem az is tetszik, másrészt a többi tetoválásban nem fog kijönni, mert túl vékonyak a vonalak. az hogy mekkorára szeretnéd az rajtad áll, de szerintem semmiképp ne legyen kisebb 4-5 centinél, mert messziről csak egy maszatnak fog látszani.
Bugyi alá? minek?:)
Tényleg az utolsó a legjobb?? :) Kutyus nevének kezdőbetűje :D
És ha az elsőt meg a harmadikat "összekeverném"? Pl. hogy ne legyen ennyire dőlt. Vagy így jobb?
Ilyen helyen és ekkorában jó lenne? Feketében, igaz?
első válaszoló vagyok.
nekem a helyválasztás nemigazán tetszik.
oda túl "kerek" vagy milyen na. szval nem hosszu szöveg, hanem egy darab M szerintem ott fura lenne. Mit szólnál mondjuk a hátadon, a feneked felett ott van az a csont..ahol a gerinced végződik középen a naci felett...no ott szép lenne.
Esetleg a tarkódon szintén a gerinced végénél.
El tudom képzelni még csuklón is.
persze te tudod,csak ötlet. :)
a forma szerintem a harmadik a legjobb ahogy már írtam, az első önmagában túl vékony vonalakból áll, a második pedig érdekes lenne átalakítva. De neked kell hogy tetszen :)
Nekem is a 2. tetszik, úgy ahogy van, szerintem nagyon szép, és különleges. Egy sima fekete M-betűben nincs semmi egyedi, nincs benne semmi "egyéniség". Az a leveles-virágos viszont szép, dekorartív, ellenben visszafogott is, nőies, de nem k*rvás.
Szóval én arra voksolok:)
megint az első vagyok :D
[link] nézegesd ha van rengeteg időd, nem tudom miylenek nem volt türelmem végignézni...
és szerintem nyugodtan rajzoltathatnál valamit a betű köré, egyedibb lenne :)
Jajjj nem tudom... :((
A másodikkal az, hogy nem tetszenek e levelek, utálom a zöld színt...
A harmadik tetszik leginkább. De akkor szerintetek ott nem nézne ki jól?
Most mit csináljak?? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!