Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ilyen M betűt (kép, nézzétek...

Ilyen M betűt (kép, nézzétek meg) tetováltatnék magamra, csípőcsontom mellé. Túl egyszerű lenne csak úgy egymagában?

Figyelt kérdés

Szerintetek látszódjon vagy takarja a bugyi? Feketében a legjobb, nem?

[link]

Ha tudtok szebbet mutatni, várom. :)

Hány cm-es legyen, szerintetek?

Amúgy a kutyusom nevének kezdőbetűje... :)

2010. aug. 1. 21:04
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Szerintem jól nézne ki ott:)

csipőre ne csináltass szerintem.

Nekem több tetoválásom van.(lábfej,csukló,fül mögött és tarkón is) szerintem egy betű önmagában nem néz ki középütt vagy hogy mondjam. Ahova gondoltad szerintem jó ötlet:)

esetleg még fül mögött nem gondolkoztál?

ott is szép lenne vagy lábfejen.

De ez csak az én személyes véleményem.

Remélem segítettem.:)

2010. aug. 1. 23:14
 12/28 anonim ***** válasza:

sztem is a második m betű a legjobb de nem ugy ahogy ott van hanem olyan mintával nézni ki jól mint ami a P betűn van:)

egyeztess egy tetkossal ők ugyis segitenek és meg is rajzolják neked:)

2010. aug. 2. 00:55
 13/28 A kérdező kommentje:

Oda varratom, ahol Megan Foxnak van a B betű.

Az éjszaka kigondoltam, hogy mellé, lent a jobb sarkába, csináltatok egy kis kutyatappancsot és akkor mindenki tudni fogja, hogy a tetkó Mazsival kapcsolatos. :D

Így jó lenne?

És összemixeltetem a tetkóssal a harmadik M betűt és a második képen lévő P betű "külsejét", vagyis hogy egy kicsit még extrább lesz az az M plusz még jön a kis kutyatappancs, az is valami furcsán...szóval pontocskákkal meg minta meg minden. :)

Na?? :D

Linkelnétek tappancsot? :)

Nem tudom hogyan keressem.

2010. aug. 2. 11:06
 14/28 A kérdező kommentje:
Ja és az egész feketében jó lenne?
2010. aug. 2. 11:07
 15/28 anonim ***** válasza:
írd be google-ba h "paws tattoo" , nem akarom az összeset belinkelni, így megtalálhatod ami neked tetszik :)
2010. aug. 2. 11:23
 16/28 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi! :)

Na és tetszik az ötletem, hogy M és tappancs hasonló formában, feketében, ott?? :D

2010. aug. 2. 14:54
 17/28 A kérdező kommentje:
Ez a tappancs jó lenne?? :)
2010. aug. 2. 14:58
 18/28 A kérdező kommentje:

Vagy úgy gondoltam, hogy a tappancs mellette egyszerű lesz, "üres", vagyis csak a "kerete" (na ezt jól megfogalmaztam :DD), az lehet mondjuk pontokból, mint az M betűben, vagy egyszerűen csak a körvonala, vagy egyszerű feketében.

Melyik lenne a legjobb szerintetek???

És várom a véleményeket a betűvel, a fekete színnel meg úgy mindennel kapcsolatban is. :D

Ja és jobb vagy bal oldalon mutat jobban egy ilyen tetkó? Hogyan helyezzem el? A tappancs hol legyen?

:D

2010. aug. 3. 17:16
 19/28 anonim ***** válasza:

szija

én már irtam neked, de akkor leirom mégegysze...

Kérdezz meg 1 tetkos. ő tud neked segiteni, végülis több tetkot csinált már, és tele vannak ötletekkel:) találj magadnak 1 tetkost, és ha megvan akkor beszélj vele..

Ennyire egyszerű:)

de a tappancsos ötlet nekem tetszik:)

2010. aug. 3. 17:34
 20/28 A kérdező kommentje:

Oké, köszönöm, ezt fogom tenni :)

De azért a véleményedet a tappancs milyenségéről meg a színről leírhatod :D

2010. aug. 3. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!