Ilyen M betűt (kép, nézzétek meg) tetováltatnék magamra, csípőcsontom mellé. Túl egyszerű lenne csak úgy egymagában?
Szerintetek látszódjon vagy takarja a bugyi? Feketében a legjobb, nem?
Ha tudtok szebbet mutatni, várom. :)
Hány cm-es legyen, szerintetek?
Amúgy a kutyusom nevének kezdőbetűje... :)
Szerintem jól nézne ki ott:)
csipőre ne csináltass szerintem.
Nekem több tetoválásom van.(lábfej,csukló,fül mögött és tarkón is) szerintem egy betű önmagában nem néz ki középütt vagy hogy mondjam. Ahova gondoltad szerintem jó ötlet:)
esetleg még fül mögött nem gondolkoztál?
ott is szép lenne vagy lábfejen.
De ez csak az én személyes véleményem.
Remélem segítettem.:)
sztem is a második m betű a legjobb de nem ugy ahogy ott van hanem olyan mintával nézni ki jól mint ami a P betűn van:)
egyeztess egy tetkossal ők ugyis segitenek és meg is rajzolják neked:)
Oda varratom, ahol Megan Foxnak van a B betű.
Az éjszaka kigondoltam, hogy mellé, lent a jobb sarkába, csináltatok egy kis kutyatappancsot és akkor mindenki tudni fogja, hogy a tetkó Mazsival kapcsolatos. :D
Így jó lenne?
És összemixeltetem a tetkóssal a harmadik M betűt és a második képen lévő P betű "külsejét", vagyis hogy egy kicsit még extrább lesz az az M plusz még jön a kis kutyatappancs, az is valami furcsán...szóval pontocskákkal meg minta meg minden. :)
Na?? :D
Linkelnétek tappancsot? :)
Nem tudom hogyan keressem.
Nagyon köszi! :)
Na és tetszik az ötletem, hogy M és tappancs hasonló formában, feketében, ott?? :D
Vagy úgy gondoltam, hogy a tappancs mellette egyszerű lesz, "üres", vagyis csak a "kerete" (na ezt jól megfogalmaztam :DD), az lehet mondjuk pontokból, mint az M betűben, vagy egyszerűen csak a körvonala, vagy egyszerű feketében.
Melyik lenne a legjobb szerintetek???
És várom a véleményeket a betűvel, a fekete színnel meg úgy mindennel kapcsolatban is. :D
Ja és jobb vagy bal oldalon mutat jobban egy ilyen tetkó? Hogyan helyezzem el? A tappancs hol legyen?
:D
szija
én már irtam neked, de akkor leirom mégegysze...
Kérdezz meg 1 tetkos. ő tud neked segiteni, végülis több tetkot csinált már, és tele vannak ötletekkel:) találj magadnak 1 tetkost, és ha megvan akkor beszélj vele..
Ennyire egyszerű:)
de a tappancsos ötlet nekem tetszik:)
Oké, köszönöm, ezt fogom tenni :)
De azért a véleményedet a tappancs milyenségéről meg a színről leírhatod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!