Pár új fotót szeretnék csinálni magam. Bárhol, kint a természetbe, városba, vagy akár bent a szobámba. Honnan vegyek ötleteket hogy mégis milyeneket csináljak, hogyan álljak be?
Megkérdezhetem körülbelül milyen alakod van?esetleg vékony,normál vagy teltebb vagy ja és a korod is fontos lenne ehhez hogy segíthessek ha tudok:)
18/L
szia!
nem tudom miért jó az ha megmondjuk hogyan tartsd pl a kezedet :D
amúgy az a jó ha a kép is azt sugallja mint amilyen is vagy valójában,
ha most te el kezdesz ott pózolgatni csücsöríteni közben nem is vagy olyan kis vadóc kis ribi : ) típus akkor az tök gáz.
amúgy inkább a természetben csinálj igen kéepket.de szerintem az jobb ha nem csak te vagy rajta.de írtad hogy te készítenéd a kéepekt.de akkor tök mindegy szinte hogy hol vagy mert úgyis csak a fejed fog látszani,hameg beállítod a gépen hogy pár másodperc múlva kattanjon akkor meg hova helyezed a gépet?!
szóval szerintem készíts képet mondjuk a barátnőddel együtt.
Első vagyok:)
Ha normál testalkatod van bárhogyan fotózhatnak szinte:)
Ha például szép a szemed egy kicsit próbál úgy tartani a fejed hogy felülről legyen fényképezve.Nem tudom egész alakos képet akarsz e de szerintem a derékig a jó:)
Például tetszenek az ilyen beállítású képek:
Pasi kicsit "nyomi" de a beállítást nézd:D
vagy:
ez az én kedvencem:) :
neki nagyon tetszik az arckifejezése:
vagy hogy most itt a forróság esetleg...:
Egy ilyen is nagoyn kellene de valahogy nemjön össze egy jó sem, így közelről mindigis utáltam képet készíteni, sose jön össze egy normális arckifejezés:D
Azt tudom ajánlani hogy úgy fotózd magad vagy fotóztasd hogy tükörben lásd eleinte magad aztán belejössz:)
vagy ha kicsit béna kis photoshop és kész részben csalás csak:)
első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!