egyáltalán nem vagy kövér ne aggódj, de ha attól hogy fogyózol jobban érzed magad, akkor csináld, csak ne vidd túlzásba ;)
2014. ápr. 3. 20:19
3/11 anonim válasza:
Teljesen átlagos. A kövér nem itt kezdődik, de szerintem ezt te is jól tudod.
2014. ápr. 3. 20:21
4/11 anonim válasza:
Normális. Jó a segged viszont. Bár én ráformásítanék még egy kis sporttal. És ne kilóban mérd a fogyást hanem a tükörben. Nézhetsz ki úgyis jobban hogy nem fogysz semmit csak formálódsz, izmosodsz.
2014. ápr. 3. 21:32
5/11 anonim válasza:
Én komolyan nem értem ezen az oldalon az embereket. Amikor én raktam fel ehhez hasonló kérdést úgy, hogy közben a kérdezőnél láthatólag sokkal vékonyabb voltam, már akkor azt mondták, hogy jó vagyok így, de ennél több már ne legyen.
Erre itt meg azt mondják, hogy átlagos. Jó vicc.
Nem bántásból írom, de tényleg kellene még fogynod. A feneked nem baj, ha nagy, de a combod tényleg az. Ráadásul egyáltalán nem formás.
2014. ápr. 3. 21:36
6/11 anonim válasza:
#5: Talán nem ugyanazok az emberek válaszoltak?
Az a comb, meg amit Te vastagnak látsz, valószínűleg alkatilag ilyen. Fogynia kéne? Minek? Hogy megfeleljen a Te ideálodnak? Azért felesleges, mert másnak meg nem az az ideál. Szerint így jó, ahogy van. És mielőtt fekete-fehérben látnánk a dolgokat, ez nem azt jelenti, hogy ha vékonyabb lenne, akkor már csúnya lenne.
2014. ápr. 3. 21:42
7/11 anonim válasza:
jó, én támogatom a fogyást, szóval szerintem zsírból le kéne adnod, aztán pedig visszaszedni izomban
2014. ápr. 3. 22:20
8/11 anonim válasza:
Utolsó... Ez nem így megy... :D Először szedi fel az izmot utána szálkásít le.
2014. ápr. 3. 23:21
9/11 anonim válasza:
igen, csak elbasztam... pedig azt csinálom most éppen :D már van 7 kilóm! *-*
bár én fiú vagyok.
2014. ápr. 4. 09:48
10/11 anonim válasza:
nem nagy hanem formátlan löttyedt undorító én ha így néznék ki nem mutogatnám de te érzed .. nem ártana mozogni valamit mert 30 évesen 60 éves tested lesz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!