Normális, hogy alig 15 évesen tele van a combom, és a fenekem striával?
Tele van a combom, és a fenekem striával... Hiába a sok folyadék, egészséges ételek, vitaminok, sport, inkább csak egyre több lesz. 2 hét alatt simán zebrává csíkosodtam. :( Sírhatnékom van, ha magamra nézek, mentem volna Balatonra is, de lemondtam inkább. Most is lenézek a lábamra és elszörnyedek, szinte sírva írom ezeket a sorokat. Anyum persze próbál vígasztalni, hogy el fog múlni, el fog múlni, fiatal vagy te még, regenerálódik a bőröd... Aha. :( Újra kezdek depressziós lenni a külsőm miatt, hisz én tényleg amit tudtam megtettem érte. Most higgyem el, hogy ez normális, és így is vonzó leszek ha egyszer eljutok egy fiúval arra a szintre? Valahogy a rokonságomból én sikerültem a legrosszabbra külső terén.
Ha már most iszonyat csíkos vagyok egyébként milyen lesz ha egyszer szülni is fogok? Bele se merek gondolni. :( Nagyon együtt tudok érezni főleg azokkal, akiknek valami gondja van a testével... Sőt, mintha én is érezném a fájdalmukat. Sajnálom, hogy ez ilyen hosszúra nyúlt, csak mások nem igazán hallgattak meg, mert az elcsukló hangomra mindig azt gondoltál, hogy flegma vagyok... Előre is köszönöm a válaszokat, és azt, hogy végigolvassátok a (talán ok nélküli) problémázásomat!
valószínűleg az az ok, hogy nőiesedtél (meg még fogsz is), megváltozott a tested (nekem is így volt, egy év alatt rengeteget változtam) és a bőröd nem tudta tartani a tempót. sokan vannak még így, nekem elhiheted. :) belül a combomon nekem is van pár csík, amik néha feltűnőek (nekem legalábbis, anya szerint nem az...), és van olyan amikor alig látszanak. van rá műtét (lézeres), nem tudom mennyi a korhatár, de az biztos, hogy el lehet távolíttatni. :)
senki sem tökéletes, ne aggódj! :) emiatt ne legyen rossz kedved (tudom, nehéz...)! :) ha egy fiú szeret, elfogad ahogy vagy! :)
16/L
igaza van az előző válaszadónak , ne légy türelmetlen .
van még egy lehetőség is ennek elmúlasztására - agykontroll .
minden ami van - azt Te saját magad idézed elő .
tedd ezt :
1- képzeld el hogy milyen volt a lábed-feneked egy éve , amikor nem volt rajta stria.
2 - ha sikerült - mert miért ne sikerülne ? - akkor képzeld el hogy ma is ugy néz ki a bőröd ahogy akkor kinézett , szép , sima , és nincsenek rajta elszíneződések , sem csikok .
3 - amikor ez sikerült akkor tartsd meg ezt a képet az agyadban ,
4- képzeld el hogy ezután mindig így fog kinézni a bőröd !!!
komolyan csináld ,naponta ha van 5 perced , ülj le ahol senki nem zavar és ezt a 4 pontot vidd végig az agyadban -- sikerülni fog
ne hallgass azokra akik ezt kinevetik , mutasd meg hogy gyógyszer , lézer nélkül is meg tudod csinálni !!
ha ismersz Quantummátrixos ,**s, Mennyei próféciás gyógyitót , kérd meg hogy segítsen .
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
Szia!
Én is így jártam, mikor ennyi idős voltam, mint te. Egy nyár alatt hirtelen nőttem kb. 10 centit, és bár nagyon vékony voltam, és most is az vagyok, tele lett a fenekem striákkal. Én sem szeretem, de eltüntetni nem igazán lehet, mivel a bőr szabályosan elszakadt azon a helyen, ettől csíkos.
De nem kell elkeseredni, a fiúk általában észre sem veszik. Nem tudom a tiéd pirosas-e, nekem is az volt, de elhalványul idővel, most már fehérek inkább. A barátomnak egyáltalán nem tűnt fel, és miután megmondtam neki, se érdekelte igazából. Nekem sem tetszik, de elfogadtam, úgysem tudok mit csinálni vele, mert nem lehet eltüntetni.
Fel a fejjel, emiatt nem érdemes lemondani a nyaralásról, és elbujdosni. Amúgy szerintem a lányok nagy többségének van valahol striája, kevés a tökéletes bőrű ember.
20/L
Úristen, nagyon köszönöm a sok hasznos, megnyugtató választ! :) Igen, ilyen pirosas-lilás, szóval eléggé feltűnő még. :( Kedves 1. válaszoló! Igazad van, csak sok ma a felszínes ember, ezért is félek.:( Kedves 2. válaszoló! Lehet hülyeségnek hangzik, de már volt egy pár dolog, amit agykontrollal(persze apró dolgok, de nekem sokat jelentettek) értem el. Lehet megpróbálgatom magam elképzelni striamentesen, hátha... Végülis nem veszíthetek, nemde? :) Kedves 3. válaszoló! Én 11 évesen 145 cm voltam, 1-1,5 év alatt nőttem 23 cm-t, lehet akkor is lett striám, mert van pár fehér csíkom a térdeim belső részén, és a fenekemen. Úgy néz ki azok elkerülték a figyelmem, csak most vettem észre, ahogy így már vizsgálgatom magam a tükörben striákat kutatva. :D:)
Kedves utolsó! Én csak a filmet láttam, amit újra tervezek megnézni, erőt adott minden helyzetben, ha igaz, ha nem. :)
A nők 80%-nak van, mivel növekedéssel is előfordulhat (lehet írták már)
Nekem 11 (!!!) éves korom körül kezdett el csíkosodni a bőröm, leginkább a mellem ami ugrásszerűen megnőtt. Az a baj, hogy hiába lenne nem csúnya mellem, sajnos így kitolt velem a természet. A barátom szerencsére nem felszínes, imád így is :) Még neki is van pedig soványka :)
1. vagyok. igen, sajnos sok ilyen ember van. :/ de légy magabiztos, mosolyogj! :) nincs tökéletes ember! akik szeretnek, elfogadnak olyannak amilyen vagy. :)
16/L
Huhú nekem is a fenekem, csípőm, belső combom, a térdhajlatom nagyon striás, de jó az alakom, és a barátom kb. lekakilja a striáimat, ettől függetlenül és ezekkel együtt is igencsak rám van izgulva. :)
Szóval igen, hidd csak el, hogy így is vonzó leszel a fiúknak! Még szép, hogy az leszel!
Legyél ápolt, és biztosan szép vagy és csinos leszel, rengeteget fogsz még változni!
Hidd el, nekem nagyon striás a fenekem, de a barátom egyszerűen oda van érte, imádja nézegetni, sőt mikor ketten vagyunk, kiköveteli magának, hogy tangabugyiban legyek, hogy tudja nézni. :)
Nyugodj meg!
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!