Szerintetek milyen a fenekem?
Figyelt kérdés
Rengeteget fogytam már így is a fenekemből, és tudom, hogy így is van még mit...bőven! de már mostanra annyi energiát és munkát fektettem bele (farizom gyakorlatok, futás, stb...) és még így is sokak bántanak miatta. Pedig szegényke...
2012. aug. 2. 19:15
1/16 anonim válasza:
lány vagyok(nem leszbikus sem biszex) de nekem nagyon teszik szép feneked van Én örülnék ha ilyen lenne az enyém.:)
3/16 anonim válasza:
feneked szép kerek, formás.
vádlira is eddz egy kicsit és igazán vonzó lábaid lesznek ;)
(a kép miért 2003/12/05 ??)
4/16 anonim válasza:
Nekem is ilyesmim van, de eddig semmi panasz nem érte még. Szerintem is a lábadra dolgozz inkább.
L21
5/16 anonim válasza:
Szépek, lehet, hogy a kép miatt tűnik másnak a kettő, de az egyik kerekebb, mint a másik.
6/16 anonim válasza:
Kicsi,szerintem ebből már nem kell többet fogyni,csak formásítani.
7/16 anonim válasza:
Sztem "korrekt" segged van - Tüdő az erőcsávó :DD
8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!
a kép dátuma csak szimplán el van állítva :)
ja és mindenképpen edzek még!!! ;) vádlira is!
2012. aug. 3. 09:56
9/16 anonim válasza:
bomba csaj leszel :D
hány éves vagy most?
10/16 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok
2012. aug. 4. 09:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!