Szerintetek milyen a fenekem?
Figyelt kérdés
Rengeteget fogytam már így is a fenekemből, és tudom, hogy így is van még mit...bőven! de már mostanra annyi energiát és munkát fektettem bele (farizom gyakorlatok, futás, stb...) és még így is sokak bántanak miatta. Pedig szegényke...
2012. aug. 2. 19:15
11/16 anonim válasza:
Szerintem abszolút jó, a feneked és a lábaid is. Le tudnád írni milyen gyakorlatokat csinálsz és miből mennyit, ha nem túl nagy kérés?(jó privátban is)
12/16 anonim válasza:
Semmi baj nincs a popsiddal és a lábaddal. Szép.
13/16 anonim válasza:
Ragaszkodom az előttem válaszolókhoz. Egy kicsit sincs nagy feneked, pont jó. És akkor a vádlidra dolgozz kicsit :)
14/16 anonim válasza:
A fenekeddel semmi baj, nem kell fogyni, egy kicsit lábra edzeni, és tökéletes lesz (szerintem) :D
15/16 anonim válasza:
szexis!. kikurnàlak a tangàdbòl!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!