Fiúk: Összejönnétek egy nagyon vékony lánnyal?
Figyelt kérdés
Sajnos 167 cm-hez csak 42 kiló vagyok, rengeteget eszek, de képtelen vagyok hízni (egészségügyi okok kizárva). Születésem óta nagyon vékonynak számítottam az átlaghoz képest. Hiába van szép arcom és hajam hiába volt régen nagy önbizalmam, sajnos ez ma már nincsen. Nem szívesen megyek utcára, mert mindenhol megszólnak, pasit se nézek ki, ha tetszik egyből el is felejtem, hiszen kinek kellenék. Jópár pasi volt, aki tetszett, de mind visszautasított. Egy része megmondta, hogy azért nem, mert vékony vagyok, a másik része meg nem is foglalkozott velem hiába mutattam ki érzéseimet vagy más kifogással jött. Suliba is mindig csúfoltak, utcán is megszólnak vagy undorodva néznek rám. Most is nagyon tetszik valaki, de már nem merek kezdeményezni se, mert akárhányszor látom őt rám se néz, akármilyen jól is vagyok felöltözve és hiába nézek rá mosolyogva ő észre se vesz. Lesz egyáltalán valaha pasim? 20 éves vagyok és még senkim se volt. Barátnőim és a pasijaik is csodálkoznak hogy miért nem, pedig nagyon szép vagyok, de a visszajelzések után nem így tűnik.2014. ápr. 3. 14:43
11/11 anonim válasza:
Semmi probléma nincs hogy vékony vagy:) Az én barátnőm is hasonló kategória lehet mint te kb egy szinten vagytok súlyban.Képet küldesz?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!