UTÁLOM.13 évesen már 176 cm vagyok és még vékony is. Valakinek tetszik ez?
7.osztályba járok. Az osztályomban csak 3 fiú magasabb nálam,a többi lány mind kb. a vállamig ér... a védőnőtől is megkaptam h vékony vagyok (egyébként öröklődés miatt)meg magas.
Még egy versenyen is megkérdezték hogy én nem 8.feladatlapok írok-e...
Van egyáltalán olyan fiú akinek ez tetszik?...
Az emberek is nagyon zavarnak,hogy mindenkitől azt kapom meg hogy 'Hú de magas vagy'és még csak 7.osztályos?
A barátaim is szoktak néha gúnyolódni ezen.:(
most akkor te lány vagy?
végül is mindegy, nincs baj a magasságoddal. ez normális. 185 is az lenne...
Az iskolában mindenkit kigúnyolnak. emiatt ne legyen önbizalomhiányod!
13 évesen mindenki vékony, aki nincs elhízva, hiszen most nyúltál meg.
Én 178 centi vagyok és örülök neki, sőt szívesebben lennék még magasabb.
Magasnak lenni jó :) örülj neki. A tömegben nagyon frusztráló tud lenni ha 160 centi vagy és nem látsz át az emberek felett.
Mindenki szereti a magas lányokat, később nem fognak annyira prédaként tekinteni Rád a férfiak, mint az alacsony nőkre.
Nőként nagyon jó érzés, hogy nem kell felnéznem minden férfira, nem vagyok kisebb mindenkinél fél fejjel.
Magasnak lenni áldás :) a korosztályodban sok a magas lány, aki piszkál a felett csak nézz át ;)
Én buszon, metrón ha alacsonyabb férfi áll mellettem ki is húzom magam és kicsit közelebb állok, érezze kinek hol a helye :D
Az utcán ha alacsony férfi megy előttem és egy szintén magas barátnőmmel vagyok hangosan elmélkedek a Megyéről...
Aki megjegyzi, hogy csak 7-es vagy és magas, attól kérdezd meg, hogy te meg ilyen idősen ilyen kicsi?
Csak előnye van a magasságnak :) középiskolában már mindenki imádni fog érte. És ez nagyon-nagyon sok embernek tetszik :)
25\L
Szerintem,az szép ha vki magas.(lány vagyok :( )
(az átlagosnál eltérőbb dolgokat az emberek mindig "észreveszik" :( /ez nem olyan jó érzés:( /
de a te tulajdonságod (magasság) szerintem sokaknak tetszik.
(néhányan meg esetleg megijednek tőle (fiúk)mert szokatlanabb ha esetleg a fiú alacsonyabb a lánynál.)
Örülj neki, mint ahogy az előzőek is elmondták ez nagyon jó (egyetértek amit mondtak de nem írom le még egyszer).
Egyébként és full ez vagyok mint te.
13 éves lány 175 cm (ezt mérték tavaly azóta nőttem) mondjuk én 62 kg körül mozgok szóval nem vagy csontkollekció (55 kg a cél) de eléggé vékony vagyok.
2 fiú magasabb nálam.
Tőlem is megkérdezték már, hogy nem-e 8.-os feladatlapot kell-e írnom vagy hogy a 8. osztály regisztrációs pultja a másik oldalon van :D.
Rengeteg csúfoltak mert magas vagyok voltak olyan idők amikor mindenkinél egy másfél fejjel mavasabb voltam.
És durvább dolgokkal is csúfoltak.
Véletlenül elküldtem előző vagyok.
Ne foglalkozz velük legyenek bnőid és legyél velük.
Valószínű kisebbségi komplexusuk van. én nagyon szeretek magas lenni látsz olyanokat amiket más nem elérsz olyat amit más nem. Használd ki!
Remélem sikerült segíteni vagy legalább tudod nem vagy egyedül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!