Nagyon vékony vagyok?
170 cm magas lány vagyok, 55 kilóval. Derékbőségem 73 csípő: 84. Van fenekem, 75B-C melltartót hordok.
Lovagolok rendszeresen ez miatt a combjaim izmosak nagyon, de sajnos vádlim nem sok van :D
Túl vékony vagyok, vagy még elmegy? És mivel lehetne vádlit formálni?
Elég fura értékeid vannak!
Vagy "rossz" a centid, vagy ami valószínűbb: nem tudod hogy az egyes értékeket hol kell mérni!
Derék: köldök fölött egy kicsivel, OTT ahol a legvékonyabb vagy - ha jó helyen mérted, kicsit sok
Csípő: NEM a csípőcsontnál, hanem a hátsód legnagyobb részénél - ha jó helyen mérted, kicsit kevés az értéked
A mellbőséget is igazán leírhattad volna. A melltartókat össze-vissza számozzák, abból nem egyértelmű.
Ha teljes választ akarsz, akkor a combodat és a vádlidat is megméred, na meg a karodat!
170cm, 55kg - hogy csinálod?
Én szintén 170cm-hez 50kg-vel sem voltam túl vékony, csak normál.
Ilyen derékkal szerintem te sem vagy veszélyesen vékony...
2-es,
inkább te csinálsz valamit rosszul! 160/50-el határozottan vékony vagyok. Nem mindegy, hogy mennyi izom van valakin és mennyi zsír.
175 cm vagyok és 60 kg, de a derekam 65 cm. 73-as derékkal nem lehetsz túl vékony. Vagy rosszul mérted.
Szerintem egyébként 170 cm-hez 55 kg ideálisnak tűnik. Bár a forma a lényeg, nem a kilók. Vádlit pedig nagyon könnyű formálni, keress a neten gyakorlatokat.
Igen, elmértem, pontosabban nem tudtam hogy hol kell:D
Csípő: 88 cm
Derék: 68 cm
szerintem méregetés helyett egyszerűbb, ha felnyomsz egy képet...
vastag vádlijuk a korisoknak van, szóval jégkori és görkori. de biztos találsz tornagyakorlatot is neten.
nem vagy vékony! ez teljesen normális ,ne hízz.
Én 171 cm vagyok 53 kg-al de én max 56 lennék annál több már nem.,de mindenkin máshogy oszlik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!