Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon vékony vagyok?

Nagyon vékony vagyok?

Figyelt kérdés

170 cm magas lány vagyok, 55 kilóval. Derékbőségem 73 csípő: 84. Van fenekem, 75B-C melltartót hordok.

Lovagolok rendszeresen ez miatt a combjaim izmosak nagyon, de sajnos vádlim nem sok van :D

Túl vékony vagyok, vagy még elmegy? És mivel lehetne vádlit formálni?

2014. márc. 23. 18:55
 1/8 anonim ***** válasza:

Elég fura értékeid vannak!

Vagy "rossz" a centid, vagy ami valószínűbb: nem tudod hogy az egyes értékeket hol kell mérni!

Derék: köldök fölött egy kicsivel, OTT ahol a legvékonyabb vagy - ha jó helyen mérted, kicsit sok

Csípő: NEM a csípőcsontnál, hanem a hátsód legnagyobb részénél - ha jó helyen mérted, kicsit kevés az értéked

A mellbőséget is igazán leírhattad volna. A melltartókat össze-vissza számozzák, abból nem egyértelmű.

Ha teljes választ akarsz, akkor a combodat és a vádlidat is megméred, na meg a karodat!

2014. márc. 23. 19:00
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

170cm, 55kg - hogy csinálod?

Én szintén 170cm-hez 50kg-vel sem voltam túl vékony, csak normál.

Ilyen derékkal szerintem te sem vagy veszélyesen vékony...

2014. márc. 23. 19:07
 3/8 anonim ***** válasza:

2-es,

inkább te csinálsz valamit rosszul! 160/50-el határozottan vékony vagyok. Nem mindegy, hogy mennyi izom van valakin és mennyi zsír.

2014. márc. 23. 19:10
 4/8 anonim ***** válasza:

175 cm vagyok és 60 kg, de a derekam 65 cm. 73-as derékkal nem lehetsz túl vékony. Vagy rosszul mérted.

Szerintem egyébként 170 cm-hez 55 kg ideálisnak tűnik. Bár a forma a lényeg, nem a kilók. Vádlit pedig nagyon könnyű formálni, keress a neten gyakorlatokat.

2014. márc. 23. 19:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem. Én is ennyi vagyok, de a derekam 67.
2014. márc. 23. 19:28
 6/8 A kérdező kommentje:

Igen, elmértem, pontosabban nem tudtam hogy hol kell:D

Csípő: 88 cm

Derék: 68 cm

2014. márc. 23. 20:59
 7/8 anonim ***** válasza:

szerintem méregetés helyett egyszerűbb, ha felnyomsz egy képet...

vastag vádlijuk a korisoknak van, szóval jégkori és görkori. de biztos találsz tornagyakorlatot is neten.

2014. márc. 24. 00:29
 8/8 anonim ***** válasza:

nem vagy vékony! ez teljesen normális ,ne hízz.

Én 171 cm vagyok 53 kg-al de én max 56 lennék annál több már nem.,de mindenkin máshogy oszlik el.

2014. márc. 24. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!