Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van abba igazság, hogy a...

Van abba igazság, hogy a kerek, ducisabb arcúaknak kevésbé áll jól a fogszabályzó mint a vékony arcúaknak?

Figyelt kérdés
Nem vagyok kövér,csak az arcom kerek sajnos, és lesz fogszabályzóm 3 hét múlva. 18L

2014. márc. 15. 22:51
 1/3 anonim ***** válasza:
A fogszabályzó senkinek nem áll jól, de nem is divatkiegészítőnek hordják, szóval tökmindegy...
2014. márc. 16. 15:00
 2/3 dominika72 ***** válasza:
Ez nem igaz! se a válasz se a kérdés amit elöttem írtak. Igenis van olyan akinek jól áll.nem a kerek vagy a vékony arctól fog eldőlni hogy hogy áll.Aki szép azom nem ront csak aranyosabb lesz ,aki ronda azon meg nem segít,nyilván nem áll jól.És miért sajnos hogy fogszabid lesz? csak ideiglens ésutáa szebb leszel.e sajnáld
2014. márc. 16. 18:28
 3/3 A kérdező kommentje:

Valaki már divatból hordja de ez már egy másik téma..

Onnan gondoltam,hogy pl nekem semmilyen napszemüveg nem áll jól,valakinek meg mindegyik jól áll.

Sajnos mert szükségét érzem érzem de tudom utána sokkal jobb és szebb lesz!

2014. márc. 16. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!