Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lanyok 16 eves helyes fiun...

Lanyok 16 eves helyes fiun kinezetre mennyire ront a fogszabalyzo? Es csokolozasnal is mennyire hatrany?

Figyelt kérdés
2014. febr. 18. 14:19
 1/9 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem ront, sőt szimpatikus, hogy foglalkozik a fogaival. Csókolózást nem tudom, mert még nem csókolóztam fogszabályzós fiúval.

De majd biztosan megírja valaki, hogy van-e különbség :)

2014. febr. 18. 14:34
 2/9 anonim válasza:
én fogszabályzós fiú vagyok és csókolóztam már szintén fogszabályzós lánnyal. semmi "gond" nincs, mivel nem a fogaitok érintkeznek
2014. febr. 18. 14:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Kérlek, ne gondold, hogy a fogszabályzó ront az ember megítélésén! Sajnos én elkövettem ezt a hibát és tizenévesen, amikor lehetett volna nem tetettem fel, mert nem akartam, hogy kiröhögjenek. Ezzel azt értem el, hogy ma felnőtt fejjel a kiálló fogam miatt vagyok nevetséges. Úgyhogy csináltasd meg a fogszabályzót és pár év múlva győnyőrűek lesznek a fogaid!
2014. febr. 18. 14:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem aranyos a fogszabályzó és legalább ad a külsejére. :D
2014. febr. 18. 18:00
 5/9 anonim ***** válasza:
Holnap veszik le a fogszabályzóm, de a kellemetlenségén kívül esküszöm hiányozni fog, adott egy kis pluszt a megjelenésemnek, és sokkal jobb egy fogszabis mosoly, mint egy ferde fogas. Egyáltalán nem ront senkin. Csókolózásnál meg nem hiszem, hogy hátrány lenne, max teljesen elmélyült nyelves csóknál érdekes, de nem próbáltam még :D
2014. febr. 18. 21:06
 6/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat igazan megnyugtatoak !!
2014. febr. 21. 18:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Ohh....az nagyon cuki...15/L
2014. júl. 14. 13:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem tudsz képet küldeni?? Csak az összkép miatt.! De egyébként szerintem nagyon cuki a fogszabi....
2014. aug. 3. 22:26
 9/9 anonim válasza:
én már csókolóztam fogszabályzós fiúval is meg fogszabályzó nélkülivel is és be kell vallanom sokkal jobban csókolt akinek fogszabályzója volt mellesleg nagyon jól állt neki szóval nem nagy hátrány meg nem is csak az a lényeg h van e fogszabályzója-e vagy sem
2014. aug. 31. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!