Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a fiúk preferenciája?...

Mi a fiúk preferenciája? Dögös csaj vagy szelíden, visszafogottan helyes, aranyos lány?

Figyelt kérdés
Majd linkelek egy képet holnap, hogy hozzá mit szóltok.
2014. febr. 17. 02:20
 1/10 anonim ***** válasza:

ahány fiú, annyiféle preferencia.

én pl. szeretem azokat, akik önmagukban határozottak, de inkább introvertált személyiségek. (én is az vagyok, azaz, szeretek társaságban lenni, de az tölt fel igazán energiával, amikor egyedül vagyok vagy igazán közeli barátokkal stb.) nálam ez a "dögös csaj" és a "szelíd, visszafogott, arany" nem zárja ki egymást. :)

lehet valaki úgy belevaló klassz arc, hogy közben szelíd és erőszakmentes.

a kép meg... annyiféle lányt kedveltem már, hogy baromira nem tudnék egy kép alapján ítélni. nem lehet. mondhatom, hogy "hú, jól áll ez a felső, csinos vagy", persze, de annyira konkrét preferenciám sosincs, mint pl. "legyél szőke, az jobb, a barna hajúak elmehetnek a francba".

2014. febr. 17. 03:25
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
Szexre dögös csaj, hosszabb kapcsolatra vagy együttélésre inkább visszafogottan helyes, aranyos lány, bár a külső nálam nem dominál csak a személyiség.
2014. febr. 17. 05:35
 3/10 A kérdező kommentje:
nálam olyan nincs, hogy csak szexre....
2014. febr. 17. 06:04
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt olyan exem, akinek a kis ártatlan cukibogyók jöttek be, a mostanimnak pedig a dögös, vadabb lányok. Szóval az első fiú az ilyeneket szerette, amibe félig belepasszoltam, mert kívülről így nézek ki, de nem voltam olyan kis riadt madárka, nem is működött a dolog. A második pedig...:) Neki is tetszik, hogy kívülről ilyen vagyok, de ő azt is imádja, hogy belülről meg nem. Persze amúgy kérdés mi számít dögösnek, csak a külsőt nézve, vagy legyen melléje picit amazon típusú is, szóval szókimondó, nem visszafogott, stb... Tényleg mindenkinek más jön be, de tapasztalataim szerint a legjobban az, aki mindkettőt ötvözni tudja!:D
2014. febr. 17. 11:11
 5/10 anonim ***** válasza:
Olyan, aki nem tesz fel ilyen barom kérdést, mert önmagától is tudja, hogy NINCS egységes ízlés, mindenkinek mások az egyéni preferenciái.
2014. febr. 17. 11:16
 6/10 anonim válasza:
A helyes, mert nem a külső hanem a belső számít főleg de a gy kicsit a külső is. 13/F
2014. febr. 21. 15:36
 7/10 A kérdező kommentje:
jó, hogy végre 13 éves fiúk is ígz gondolják.
2014. febr. 24. 02:26
 8/10 anonim ***** válasza:
mindegyiknek megvan a mag-maga előnye és hátránya
2014. márc. 20. 13:23
 9/10 anonim válasza:
Vagy mind a kettő mint például ő :D https://www.youtube.com/watch?v=Gz04lrTRNaM
2015. máj. 23. 00:52
 10/10 anonim válasza:
Kettő között
2021. jan. 10. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!