Nyelv, labret pc+ fogszabi?
Figyelt kérdés
Nos, az a helyzet h nekem már alapból van egy nyelvpc-m, de kéne fogszabi is amit valószínűleg ebben vagy a kövi évben kapok vmikor, a kérdés lényege pedig az lenne szerintetek a labret meg a nyelvpc nem túl erős kombo a fogszabinak?? :"D és tudom sokan mondják h alapból a nyelvpc sem jó fogszabi mellé, de én nem akarom kivenni. A labretet meg nyári szünetben csináltatnám ha össze jön xD2014. febr. 7. 14:11
1/8 anonim válasza:
Lehet összeveszne vele, nem ajánlom, főleg, hogy előbb lesz meg a fogszabi mint a piercing. Várj vele amíg leveszik. Én még a septummal is várok, mert túl sok fém lenne :D
2/8 A kérdező kommentje:
Hát először én is úgy terveztem h megvárom amíg leveszik a fogszabit csak az a baj h addigra talán apum nem engedné a pc-t ( az ilyen dolgokról általában ő dönt xd) szal úgy vagyok vele h jobb hamarabb :S na mindegy akk majd kikérem a piercer véleményét úgy is itt van a szalonja a sarkon :D köszi a választ :))
2014. febr. 7. 20:01
3/8 anonim válasza:
Na igen, jogos indok :D Én apumat anyummal győzetem meg, még nem tud róla :D Bár a Labret egyébként nincs benne a szájban, szóval max a felső része veszhet össze a fogszabival.
4/8 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem írni h ez vertical labret
2014. febr. 7. 20:15
5/8 A kérdező kommentje:
x"D ezek az apák
2014. febr. 7. 20:16
6/8 anonim válasza:
bocs, de a fogszabályzó elég csúnya és a lbret csak méginkább odavonzaná a tekintetet...
7/8 anonim válasza:
Megint én.
Szerintem a fogszabályzó egyáltalán nem csúnya, csak sokan beképzelik maguknak és nem mernek mosolyogni. Én sokkal bátrabban vigyorgok fogszabival mint a furi kis fogaimmal régen. Szóval ne zavarjon, elég mindennapi látvány egy fogszabis csaj, nem érzem magam különlegesnek vagy rosszabbnak, hülyeség, hogy akinek ott a fogszabájzó a szájában, az szégyenlje el magát, ne mosolyogjon nyíltan meg ilyenek.
8/8 A kérdező kommentje:
A fogszabi szerintem se csúnya, pl az én osztályomba is van egy nagyon csini csaj és lám fogszabija van xD de ez nem valtoztat a külsején, és nem is néz ki gázul
2014. febr. 7. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!