Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Főként FIÚK! Egy lányon...

Főként FIÚK! Egy lányon mennyire mutat jól egy labret piercing jobb oldalt? Mit szóltok? Alul kép.

Figyelt kérdés

[link] [link]

[link]

[link]

Ilyenre gondoltam csak jobb oldalon lenne.

#piercing #testékszer #labret karikával #labret bogyóval
2012. júl. 21. 13:19
 1/10 anonim ***** válasza:
23%

Nekem nem tetszik.

18/F

2012. júl. 21. 13:27
 2/10 anonim ***** válasza:
Van akinek jól áll valakinek nem.:) Nekem, személy szerint tetszik, de nem mindenkin. (Van akinek, ritka bután áll.)
2012. júl. 21. 15:00
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem tetszenek a piercingek

21f

2012. júl. 21. 15:12
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha jól áll valakinek akkor tetszik.:) Szimmetrikus archoz nem jó, szerintem nagyon elrontja. :\
2012. júl. 21. 19:41
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi véleményeket :)
2012. júl. 22. 15:55
 6/10 anonim ***** válasza:

ez teljesen a stílusodtól függ... ha pl csinosan, nőiesen öltözködsz, ilyen cicababásan, akkor nagyon hülyén néz ki. inkább kicsit vadócabb cuccokhoz jó. bocsi amúgy lány vagyok, de nekem ilyen pc-m van, és gondoltam beleszólok :D megvan 4 éve, és amikor épp nőiesebb ruhákhoz volt kedvem, hát mit ne mondjak., nagyon nem néztem ki jól... de szerencsére állandó a vadóc stílusom, ezért illik hozzá a pc még mindig :)

20L

2012. júl. 23. 18:32
 7/10 A kérdező kommentje:
Örülök,hogy elmondtad mit gondolsz erről:)A cicababa feeling nem az én vonalam.Hát próbálok a gusztus határán de egyéni stílussal élni :D Ha minden jól megy akkor még ezen a héten meglesz :D ..Neked melyik oldalon van?..Esetleg privátba tudnál képet mutatni?
2012. júl. 24. 13:16
 8/10 anonim ***** válasza:

ez nem labret, hanem ajak pc :D a labret az kicsit jóval lentebb van az ajaknál :D nekem az van, jobb oldalt. amúgy tényleg arctól, meg stílustól függ. engem mindenki próbált róla lebeszélni, csak nem jött össze :D aztán mikor meglett, meg hogy tényleg jól áll, illik hozzám :) több mint 2 éve van meg, és eddig mindenki azt mondta, hogy szép, mert nem olyan feltűnő(legtöbbször köves talpas pc van benne, néha teszek bele spirált), de szépen kiemeli a

szám :) 18/L

2012. júl. 26. 12:41
 9/10 anonim ***** válasza:
előző vagyok, és javítom, még csak nem is labret, mert az az, ami középen van, ez lobret * :D
2012. júl. 26. 12:43
 10/10 A kérdező kommentje:
Na mostmár mind1,meglett a piercing és nagyon tetszik :")
2012. júl. 30. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!