Orr VS Köldök piercing melyik a jobb?
Figyelt kérdés
Az az igazság hogy mind kettő tetszik szerintetek melyik a jobb ?2011. aug. 16. 16:32
3/11 anonim válasza:
Egyértelmű köldök. A köldökpiercing szexis tud lenni, az orrpiercing soha.
Nekem már volt köldökpiercinges barátnőm; tetszett, csak épp folyton beleakadt a kezem, ha nagyon belemelegedtünk a dolgokba. :-)
Ami még nagyon tetszik, az a száj fölötti kis "pöttypiercing".
4/11 A kérdező kommentje:
Csak részben azért is előnyösebb az orr mert ha kiveszed nem hagy undorító nyomot :S . Bár az jobban fáj !
2011. aug. 16. 16:54
5/11 anonim válasza:
Nem szeretem a piercingeket, régebben szerettem volna, de lebeszéltem róla magam. Ha választani kéne akkor orr, mert van pici felesleg a hasamon, és abban nem nézne ki jól a köldök piercing. De ha orrpiercing, akkor is csak a pötty és nem a karika.
6/11 anonim válasza:
Az orr sokkal jobb és szebb, és ez is lehet szexis. :)
Mellesleg, télen ki látja hogy van valakinek köldökpiercingje?
7/11 anonim válasza:
igaziból egyiketse találom értelmes döntésnek,de a köldök jobban tetszik,de csak lapos hason!különben orr,de csak pötty,nem karika!
8/11 anonim válasza:
Mennyire vagy bevállalós?
Ez alatt azt értem, az orrpiercing az arcodon van, amit mindenki lát, a köldöködet pedig jóval kevesebben (kivéve strandon).
De szerintem... mindkettő. :)
9/11 anonim válasza:
Mindkettő. Jóból soha nem elég. De ha csak egy lehet, akkor orr.
10/11 anonim válasza:
orr piercing ;) és megjegyezném az orr piercing egyáltalán NEM RONDA!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!