Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok aki smárolt már olyan fiúval akinek a piercing a nyelvében és kocka, melyik jobb a kocka vagy a gömb?
én nem csókolóztam piercingessel, de nyilván a gömb..:D
kocka..x.x te vagy a kocka..:D
1. Csak kíváncsiságból h milyen érzés de szerintem te azt se tudod mi az mert 1 hülye barom vagy.
2. köszi
3. te vagy kocka inkább.. én sokat járok bulizni,ismerek sok embert és volt sok bnőm ellenben veled,aki szerintem még lányt is csak képen látott.
ma 21:04 Köszi az értelmes választ! Csak a kockának mégis van azért oldala meg kicsit nagyobb azért kérdeztem.
Utolsó: szerinted érdekelsz?semmi közöd nincs a pchez szval nem érdekel a válaszod,vagy nem tudod értelmezni a kérdést... inkább menj babázni
21:04 voltam.
Igy van nagyobb mint a gömb de végülis annyi a furcsa előszőr a kocka pc-vel hogy nagy és a gömbhöz voltál szokva én gyorsan megszoktam a kockát!!egyépként amugy télleg semmi külömbség nincs a kettő közt az hogy nagyon vagy kissebb lényegtelen nem változtat nagyon semmit!!De lehet ember függő:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!