Ajak piercingnél van olyan, hogy a jobb vagy a bal oldal a melegeké? 15/F
Figyelt kérdés
2011. nov. 9. 21:04
1/10 anonim válasza:
nem tudok róla, csak fülbevalónál van ilyen szokás. ajakpcnél annyi hogy ne felülre csináltass
2/10 A kérdező kommentje:
alulra akartam:D
Amúgy amikor szurattam a fülemet(fültágítóhoz) akkor nem tuttam ezt a jobboldalast és azt szurattam. Utánna monta mindenki-.-
2011. nov. 9. 21:44
3/10 A kérdező kommentje:
amúgy köüszönökm szépen: )
2011. nov. 9. 21:52
4/10 anonim válasza:
Figyelj: nem attól leszel meleg, hogy a jobb füledben van ékszer. Akkor leszel meleg, ha a fiúkat szereted... amúgy ajakpiercingnél is tök mindegy, hogy a kérdésedre válaszoljak.
5/10 anonim válasza:
Legprimitívebb az az ember aki aszerint alkot véleményt másról hogy jobb vagy bal oldalon van piercinge és attól függ hogy az a valaki meleg vagy sem. Ez akkora hülyeség és te meg is kérdezed... :S
6/10 anonim válasza:
Hát barátomnak jobb oldalon van (volt) a piercing és hát hetero mint állat:D még sosem hallottam ilyenről de hát mindig kitalálnak valami baromságot amivel lehet az embereket szivatni, hogy kiéljék gyerekkori traumáikból fakadó beteges hajlamaikat.
7/10 anonim válasza:
Az ilyen kérdések fájnak... Ki nem sz*rja le? Úgy értem, az nagyon gáz, ha valaki ez alapján ítéli meg az embert, hogy "de gáz, nézd, ez egy meleg, látod, hogy hol van az ajak piercingje?"
Szóval a reakcióm röviden:
(...és ez most még csak nem is feltétlenül a kérdezőnek szól, biztos, okkal kérdezi, mert valahonnan azt hallotta, nem mindegy...)
8/10 A kérdező kommentje:
A fülbevalóm volt a jobb oldalon és azzal homokosoztak.
2011. dec. 10. 00:31
9/10 anonim válasza:
Látom, négy éves az utolsó komment... azóta van? Mert én meg most szeretnék, rákerestem google képekkel, és láttam mindkét oldalost. DE eltérő lehet pl bizonyos zenei identitásúaknál, pl egy metálkedvelőknél???
10/10 anonim válasza:
Már 30 éve hallottam ezt a jobboldali fülbevaló=meleg szokást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!