Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik fogszabályzó a jobb?

Melyik fogszabályzó a jobb?

Figyelt kérdés
Hallotam hogy van esti fogszabályzó és az álladnó. És kb. mennyibe kerül az esti és az állandó?

2014. febr. 9. 11:09
 1/5 anonim válasza:
Nekem állandó van...az 80 000- végtelenig....az éjszakai olyan 30 000 Ft de az ha nagyon kacskák a fogaid nem fog sokat érni....de egy állandó ami ugye be van ragasztva az 1,5-3 év alatt gyönyörűre varázsolja a fogsorodat! De az elején nagyon sok kellemetlenséggel jár de megéri! és csak mondom hogy ez nem csak esztétikai hanem egészség ügyi szempontból is lehet mert esetleg ha nem rakják fel elcsuszik az álkapcsod vagy stb.....
2014. febr. 9. 11:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Attól függ elmúltál-e 18. Ha igen, akkor az állandó többszázezer, az éjszakai többtízezer forint. Ha még nem, akkor TB-re lehet csináltatni, nem vagyok benne teljesen biztos, de olyasmi rémlik hogy az állandó 15, az éjszakai 5 ezer körül van.
2014. febr. 9. 11:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem te döntöd el, hogy melyik jobb vagy melyikre van szükséges. Az orvosod javasolja majd az egyiket.
2014. febr. 9. 16:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Jól mondja az utolsó, tök mindegy, hogy Te melyiket szeretnéd, orvos dönti el, hogy neked melyik lenne a legjobb.

Nekem pl. mindkettő volt, először állandóval helyrerakták a fogam, utána még az éjszakait is hordanom kellett egy ideig, hogy ne mozduljanak vissza a fogaim.

2014. febr. 9. 16:46
 5/5 dominika72 ***** válasza:
nekem volt esti olyan volt mint egy boxoló fogvédője 20.000ft egy ilyen átlátszó szilikon. Nem hordtam azt,ezért lett állandóm ami 140.000 ft volt.+ erre kaptam estit amit az állandóval együtt kel használni az 8000 ft. Mindegyik borzasztóan fájt. de az állandó határozottan jobb :D
2014. febr. 11. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!