Fiúk: Összejönnétek egy nagyon vékony lánnyal?
Ismerös helyzet.
165cm-hez 48kg vagyok. Mindenki csontinak hiv,versenykukacnak,meg hogy miert nem eszek rendesen stb..
Közbe hizokurazom:o de nem megy a hizas..genetika az egesz-.- es ez ellen nem tehetek:(
Szoval sajnallak..es együtterzek veled
Olvastam, de az se mindegy, hogy 50 vagy 40 kiló (mindkettő vékonynak számít) :/ na az 50-60 kiló már tökéletes.
Vagy csak nekem van akkora szerencsém, hogy mindig azokba leszek szerelmes, akiknek a nagyon vékony nem jön be.
A médiába (pl. újságok) se gondolnak bele, hogyha azt írják, hogy nem kell lefogyni, hiszen a fiúk undorítónak találják a nagyon vékony lányokat, akkor sok nagyon vékony lányt megsértenek. Nem értem, hogy miért csak a túlsúlyosakat kell védeni. Ugyanúgy rosszul esik a nagyon vékonyaknak. Ja hát persze egyszerűbb azt mondani rá, hogy anorexiás. Kezdem azt hinni, hogy a média súlykolta bele mindenkinek, hogy a nagyon vékony az undorító, ezért is nem olyat választanak maguk mellé párként.
mármint mennyire vagy csontos?
képet mutatsz? ha sajátot nem, akkor pl mybodygallery -ről?
tömegnövelő étrend + edzés sem segít? azt nem hinném!
milyen 10000 forintot, milyen tömegnövelőre? nem kellenek porok meg ilyesmik, csak kicsit odafigyelni az étrendedre, aztán kész... nem vagy te profi testépítő! :)
...
az pedig szépnek látszik...
a külsőd nem tűnik akadálynak nálam :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!