Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy tudnék felszedni pár...

Hogy tudnék felszedni pár kilót? Milyen edzéssel lehetne kerekíteni a fenekem?

Figyelt kérdés
Valami miatt sehogy se ment nekem, ami miatt sokan irigyelnek, de ez nem jó. Kicsit koraszülött voltam, és nekem minden sokkal később kezdődött/kezdődik :/ Pl a mellem is sokkal kisebb fél éve kezdett nőni, míg a többieknek már vagy 2 éve... A fenekem kicsit kezd nagyobbodni, de milyen edzésekkel lehetne kerekíteni?
2014. márc. 23. 14:46
 1/8 anonim válasza:
Ez engem is érdekelni ugyanígy vagyok mint te 165cm vagyok 45 kiló és a mellem se túl nagy és nem bírok hizni :/
2014. márc. 23. 14:54
 2/8 anonim ***** válasza:
A sport kategóriában nagyjából 2000 alkalommal válaszoltuk meg ugyanezt a kérdést..
2014. márc. 23. 15:51
 3/8 A kérdező kommentje:
de nekem semmi köze nincs a sporthoz! És ha nem tudsz válaszolni rendesen akkor légyszives inkább semmit ne írj!!! (nemhiszem hogy a sportolók fel akarnak szedni magukra zsírt)
2014. márc. 23. 15:53
 4/8 anonim ***** válasza:

A feneked szerinted mégis mitől lesz formás,kerek?! Mert rohadtul nem a zsírtól!

De igen,az erősportolóknál ez a cél..

Persze ha egy formátlan,zsíros,egészségtelen test a célod akkor falj Megdonálcot az hatásod.

2014. márc. 23. 16:01
 5/8 A kérdező kommentje:
már bocs de éppen azt kérdezem, hogy milyen EDZÉSFORMÁKKAL lehetne formásabb ... És valaminek formásabbnak kell lennie ... És rám még a mekis kaja se jön fel! Mert pl ha rossz kedvem van én nem zabálok csokit, hanem olyankor nincs étvágyam meg örökmozgó is vagyok így semmi nem tud rajtam ragadni
2014. márc. 23. 19:16
 6/8 anonim ***** válasza:
47%

Előbb azt írod hogy semmi közöd a sporthoz,most meg edzésformát akarsz..

Inkább hagyjuk.

2014. márc. 23. 19:21
 7/8 anonim válasza:
adnak neked vagy10kg is...en nem tok lefogyni
2014. márc. 27. 05:53
 8/8 A kérdező kommentje:
De nem nekem, hanem ennek a kérdésnek!! vááá :D
2014. márc. 27. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!