Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Túl sovány vagyok, hogyan...

Túl sovány vagyok, hogyan tudnék felszedni min.10 kg-t? (lent)

Figyelt kérdés

15 éves(lány) vagyok 40 kg és 160 cm.Ngayon sovány vagyok én utálom hogy le anorexiásoznak. Próbálok hízni a napi 2800 kalóriát beviszem és edzek itthon felülés, gugolás,fekvőtámasz stb.. Nagyon szeretnék híni.

Amúgy fiuk ti sem szeretitek a nagyon vékony lányokat igaz?

Kérlek segítsetek bármivel :)

2014. márc. 6. 22:47
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
Én elkezdtem szedni a dm-es hajvitamint hajnövesztés céljából, ezzel híztam 2 kg-t. :D
2014. márc. 6. 22:59
 2/7 anonim ***** válasza:
66%
Igazabol ez alkat kerdese is... En 1 honapig pizzat ebedeltem es azert felszettem nehany kilot...
2014. márc. 6. 23:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az igazság az, hogy a túl vékony lányok nem az eseteim, de az rosszabb, ha direkt akarnak túl vékonyak lenni. Szerencsére Te eszel rendesen, csak úgy látszik ilyen alkat vagy.
2014. márc. 7. 07:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Sajnos ezt nem nagyon lehet befolyásolni. A kiegyensúlyozott táplálkozás és sportolás mellett sokat nem tehetsz. Én 13 évesen 166 centi voltam és 42 kg. Képzelheted... :) Kb 18 éves voltam, amikor végre elkezdtem nőiesedni. Lett szépen csípőm, combom, tehát szép alakom lett, nem voltam már pálcika. Most 24 éves vagyok és kb 2 éve változatlanul 60-62 kg között vagyok (és 178 cm, tehát nőttem kb 10 centit és híztam 20 kg-ot az évek alatt. Ja és semmmit sem csináltam másképp, mint előtte. Csak idősödtem :)

2014. márc. 7. 10:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Még valami: amit a 2-es ír, hogy pizzával tömte magát, nos, ezt nem ajánlanám. Bizonyára híznál tőle, de az is tuti, hogy a koleszterinszintednek, vércukorszintednek és egyéb "adatodnak" sem tesz az jót, a bőrödről nem is beszélve. Egészségesen kell táplálkozni, mert semmi jóra nem vezet az, ha "szemét kajával" tömöd magad, hogy hízzál egy kicsit.
2014. márc. 7. 10:58
 6/7 anonim ***** válasza:
37%
Hízni edzéssel lehet, izmokat szedjél fel, ne hájat, mert az csúnya.
2014. márc. 7. 11:36
 7/7 anonim ***** válasza:

ja, az jó, ha edzel meg tömöd a fehérjét. így lehet csak...

nézz utána a dolgoknak és folytasd :)

2014. márc. 20. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!